Adsense kullanıp banlanan bazı kişilerin pişkinliklerinden artık gına geldi bana.Bakıyorum adam forumda full oyun veriyor crack serial veriyor "kaldır onları adsensede yasak bak banlanırsın" diyosun adam "bişey olmaz başkalarıda kullanıyor bişey olmuyor" diyor hatta "bugün reklama tıklama sayısı az olmuş o yüzden içeriği kaldırdım siz bunlara değmezsiniz bi reklama bile tıklamıyosunuz" diyip işi azıtanlar oluyor.2-3 gün sonra bakıyorum adam banlanmış.Ondan sonra ya adsenseye ana avrat küfür ediyor ya da adsenseye mail gönderip "illegal içeriği kaldırdım banımı açın" diyor.
Bende bu duruma çok sinirleniyorum.Adam yasak olduğunu bile bile "amaaaan banane, 1 kerede ödeme alsam kar kardır" diyor sonra banlanıncada pişkin pişkin "illegal içeriği kaldırdım banımı açın" diyor.
Gerçi adsense bu saatten sonra banlanan hesapları artık geri açmıyor.Buda onlara kapak oluyodur umarım...
Ooohh paracıklar gelecek diye, banlanana kadar illegal içerikte adsense yayınla..Banlanıncada "ben illegal içeriği kaldırdım hadi banımı kaldırın" de.
Böylelerinin yüzünden internet reklamcılığının cılkı çıktı.Dün rastgele bi forumla karşılaştım.Forumdaki tüm konularda aynen şu mesaj var: "Gizli içeriği görmek için aşağıdaki reklama tıklayın".Bu adam büyük olasılıkla adsenseden banlanmış olmalı ki adtech kullanıyodu.Banlanıncada "e hadi yazıyı kaldırdım banımı açın" diyolar.
Oh ne güzel istanbul valla..
Bilmiyorum bu konu hakkında siz neler düşünüyosunuz.Yazın da öğrenelim...
Bende bu duruma çok sinirleniyorum.Adam yasak olduğunu bile bile "amaaaan banane, 1 kerede ödeme alsam kar kardır" diyor sonra banlanıncada pişkin pişkin "illegal içeriği kaldırdım banımı açın" diyor.
Gerçi adsense bu saatten sonra banlanan hesapları artık geri açmıyor.Buda onlara kapak oluyodur umarım...
Ooohh paracıklar gelecek diye, banlanana kadar illegal içerikte adsense yayınla..Banlanıncada "ben illegal içeriği kaldırdım hadi banımı kaldırın" de.
Böylelerinin yüzünden internet reklamcılığının cılkı çıktı.Dün rastgele bi forumla karşılaştım.Forumdaki tüm konularda aynen şu mesaj var: "Gizli içeriği görmek için aşağıdaki reklama tıklayın".Bu adam büyük olasılıkla adsenseden banlanmış olmalı ki adtech kullanıyodu.Banlanıncada "e hadi yazıyı kaldırdım banımı açın" diyolar.
Oh ne güzel istanbul valla..
Bilmiyorum bu konu hakkında siz neler düşünüyosunuz.Yazın da öğrenelim...