İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İşte PR5 domain !! Ve kayıt ücretine sadece !!!

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Valid pr5 kayıt ücretine verilmezdi tabiki fake olacaktı :)

kayıt ücretinenin tam mantığını kavrayamamışsın sanırım mesajı silince tabi..

Ben buldum domaini boşta idi, alan sadece kayıt öder gibisinden yazmıştım onu..
Ama fake olduğunu geç anladım işte...

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu superreg sitesinde bakıyorsanız orda zaten valid diye birşey yok alayı fake. Son baktığımda öyleydi diyim yada. O başlıkta da yazmıştım hatta

pierrecassi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
doğru face ile ugraşmayın bana pr4 veya pr5 domain lazım yardımcı olacak arkadaşlar fiyat versin..

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
ben bu tarz şeyleri bilmiyorum...ne çıkıyo ?
Baktımda bomboş bişi...google.com içinde yaptım aynısı çıktı :D
nedir bu info olayı ?

fake domainler şöyle oluşur.

Bir tane pr si yüksek siteniz vardır bir tanede boşta hiç kullanmadığınız bir domain hiç kullanmadığınız domaini pr si yüksek domaine yönlendirirsiniz pr güncellemesinde güncellemeler yapıldıktan sonra orjinal sitenin pr değeri yönlendirilen domaine yansır. İnfo çektiğiniz zaman domaine domain yönlendirme ise hangi site üzerine yönlenmiş ise onu gösterir şayet yönlenmemiş ise kendi adına çıkar başka bir siteyi vermez olay bundan ibaret :)

bakınız iyinet için çektiğim info

http://www.google.com.tr/search?q=info%3Aiyinet.com&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_trTR215TR216

buda fake bir domain için çekilen info

http://www.google.com.tr/search?hl=...R216&q=info:dmmengineering.com&btnG=Ara&meta=

info çektiğiniz zaman çıkan sonucun yazdığınız site ile aynı olması gerekir. Aksi taktirde fake tir.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
info:www.domain.com sorgusu sonuç ekranında aynı domaini döndürmezse o domain fake'tir.

O linkte örneğin info:dmmengineering.com diye arıyorsunuz sonuç www.dmmwales.com olarak çıkıyor; yani fake. Öte yandan info:www.yahoo.com diye ararsanız sonuçta yine yahoo.com çıkar çünkü valid'dir.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
şimdi annadım :D
bende diyorum arkadaş örnek vermiş ama oda aynı :p
domaine hiç dikkat etmedim ;)

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Sağolun arkadaşlar fake domain kavramını açıkladığınız için

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.