sohbet odaları

istemedende olsa 20.000+ siteyi park etmek istiyorum

SargeT

Yasakli Uye
Bilgiler
Reaksiyon
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
bazı istenmeyen sebeplerden ötürü 20.000+ tekile sahip olan sitemi park etmek istiyorum. Gelen hitlerin % 60 google kaynaklı geriye kalan %35-40 lık kısmı sık kullanılanlar sitenin backlinki var fakat sürekli kontrol ediyorum yukardada dediğim gibi hitlerin tamamı google ve sık kullanılanlar. Öğrenmek istediğim domaini park etsem beklentilerim doğrultusunda atıyorum günlük 30-40 usd bir kazanç sağlayabilirmiyim. Daha önceden bu şekilde yüklü hiti olan bir siteyi park etmiş arkadaşlardan tavsiye istiyorum şayet tatmin edici bir gelir sağlamaz ise Başka bir domainime yönlendirmeyi düşünüyorum.

troy

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
217 Aydır Üye
senin ve kullanıcıların adına üzüldüm. Ben hitli bir siteyi parketmenin anlamı olmadığını düşünüyorum. Hem siteye yazık hem ziyaretçilerine saygısızlık. Maddi problemler reklam ile yada hakettiği ücrete satıp çözülebilir.

SargeT

Yasakli Uye
Bilgiler
Reaksiyon
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
senin ve kullanıcıların adına üzüldüm. Ben hitli bir siteyi parketmenin anlamı olmadığını düşünüyorum. Hem siteye yazık hem ziyaretçilerine saygısızlık. Maddi problemler reklam ile yada hakettiği ücrete satıp çözülebilir.
kesinlikle maddi problem değil, açtığım son konuları takip edenler bilir 15 martta davam var o yüzden belirli bir süre uzaklaşabilirim.

alorak

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Ankara
218 Aydır Üye
Sedoya koyma. Banlama ihtimali çok yüksek :( 20.000'in yüzde 40'ı oldukça fazla..)

SargeT

Yasakli Uye
Bilgiler
Reaksiyon
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
Sedoya koyma. Banlama ihtimali çok yüksek :( 20.000'in yüzde 40'ı oldukça fazla..)
%40 bookmark neden çok fazla acaba.

sonuçta sedo direk browser arama çubuğuna yazılan domain isminden gelen ziyaretçileri sevmiyormu tam olarak anlamış diilim şu park olayını

Fuchs

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Brisbane,Aus
215 Aydır Üye
Arkadasim uzaklasicam felan dedin.Acaba birisine devretsen..Ondan sonra ondan tekrar alsan felan olmazmi ole bisi?O kullandigi sure icinde gelirleri veya ne bilim yarisi onun olsa.Cunku gercekten 20k hitli bi siteyi kapamak ve ayrica arkadaslarimizin dedigi gibi ziyaretcilere de saygisizlik olur..Bilmiyorum yanlis mi dusunuyorum.bu teklif cok sacma mi olur.?

akon

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
212 Aydır Üye
bencede birine samimi bi arkadaşına dostuna devredersen inşallah uzaklaşmazsın ama uzaklaşırsan en azından siteden kazanılan paranın da sana bir faydası dokudur aldıgın reklamlar falan sayesinde.Park edersen kesin bi kazanç yok banlanırsın vb allah korusun o daha kötü hem sitenin kullanıcıları gider site gider parada kazanamamış olursun.

Bu arada mahkemede başarılar iyi şanslar

disconnect

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
5
227 Aydır Üye
kesinlikle maddi problem değil, açtığım son konuları takip edenler bilir 15 martta davam var o yüzden belirli bir süre uzaklaşabilirim.
Kendini bu kadar korkutma. Hemen seni alıkoyacaklarını sanmıyorum.

sverdlow

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Ankara/Kayseri
217 Aydır Üye
parka çekmenizi tavsiye etmem, muhtemelen banlanırsınız bu kadar hitle.

ploop

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
karavan
231 Aydır Üye
özel mesaj ile siteyi bildirirsen hite bakıp yardımcı olabilirim :cool:

R

rergun

Buna benzer bi durumlada ben karşı karşıyayım
70k lik bir sitem mahkeme kararı ile kapatıldı hitin %10 kısmı yurtdışı şu anda yaklaşık 14k kadar hit var sedo ya parkemeyi düşünüyorum hitin %90 ı google ne yapmamı önerirsiniz ?

SargeT

Yasakli Uye
Bilgiler
Reaksiyon
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
park ettim
hadi bakalım hayırlısı.

jackal

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
216 Aydır Üye
dazlak.com adamalr boyle yaptı yıllar once sattığıdma halada boyle duruyor ban flan gormedı bugune kadar en kotu ıhtımal bu şekılde yapın kalsın ne olacak :)

darXis

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
izmir
248 Aydır Üye
domainsponsor.com öneririm.

jackal

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
216 Aydır Üye
domaınsponsor hakkında genış bır bılgı bulamadım bıraz açıklayıcı bılgıelr varmı acaba ?elımde 500 - 1500 tekıllı bazı sıteler var park edeyım :)

SargeT

Yasakli Uye
Bilgiler
Reaksiyon
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
sedoparking ana sayfadan domaini aratıp detaya baktığımda böyle bir yazı çıkıyor bu ne demek oluyo şimdi dakka bir gol birmi :s

You have been permanently banned from our site.

Reason: Too many fraudulent users from your region.

emirx

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Kapadokya
211 Aydır Üye
Sitemizden sınırsız banlandınız.
Sebep sizin ülkenizde çok sahtekar üye var demek istemiş sanırım...
geçmiş olsun:(

SargeT

Yasakli Uye
Bilgiler
Reaksiyon
10
Şube
misstanbul
211 Aydır Üye
Sitemizden sınırsız banlandınız.
Sebep sizin ülkenizde çok sahtekar üye var demek istemiş sanırım...
geçmiş olsun:(

iyide bu nasıl olur admin panelden istatistikleri takip ettiğim zaman sürekli güncel tutuyor yoksa bu bir kandırmacamı, ne belalı bir işmiş bu park işi bugün olan oldu yarın siteyi açarım yeniden ne pahasına olursa olsun.

Zanza

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
2
207 Aydır Üye
o yazı onemlı degıl aldırma.
Hesabına login olabıldıgın surece problem yok.

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.