İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İstiklal marşı okuyamayan AKP'li Vekilin görüntüleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

hedefturan

Misafir
İstiklal marşı okuyamayan vekilin görüntüleri
Vekil oldu fakat, bir İstiklal Marşını ezberleyemedi...

Bu videoyu izlerken kahkahaya boğulacaksınız...

www.HEDEFTURAN.com Dosyalar/videolar/eğlence

bölümünden indirebileceğiniz bu video'da gülerken lanet edeceksiniz...

Komedi başlıyor...

www.HEDEFTURAN.com Ülkücülerin MP3 ve Video arşivi

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaw arkadasım burası yerimi şimdi , siteye ne eklesen yazıyorsun :) güncel haberlere falan ekle bence daha iyi olur ..

A

altar

Misafir
Sapıtma hacı sapıtma, burası siyasi forum değil. Bilmem kaç bin azınlığı içinde barındırıpta gelip burada milliyetçilik (?) naraları atan insanlara sinir oluyorum.

H

hedefturan

Misafir
Ben eğlene bileceğiniz bir videoyu paylaşıyorum...

Size soracak değilim, neyi nasıl yapacağımı

A

altar

Misafir
Türkçeyi öğren be adam!!!

eğlenebileceğiniz olacak eğlene bileceğiniz değil!

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yine açılan bir konu saptırılıyor.
izlemiyoruz sanmayın ( :) )

lütfen siz de (HEDEFTURAN) sitenizle ilgili tüm değişiklikler ayrı için bir konu açmayın.

saygılar..

H

hedefturan

Misafir
Altar bana Türkçe öğretecek seviyede deilsin. Notbook'ta yazıyorum. Dolayısıyla space tuşu arada sırada yanlışlıkla basıyorum. Yavaş yazma gibi bir alışkanlığım da olmadığındna dolayı böyle aksaklıklar oluyor...

Senin gibi lapinlerde atlıyor ve tartışma ortamını başka yönlere çekiyor

W

w0w

Misafir
altar' Alıntı:
Türkçeyi öğren be adam!!!

eğlenebileceğiniz olacak eğlene bileceğiniz değil!

1. Türkçeyi değil Türkçe'yi
2. Bir türk vatandaşının İstiklal Marşı'nı söyleyememesi komik değil sinir bozucudur. Sağcıda olsan solcuda olsan bu gerçeği ne değiştirir? Ha sen ben Atatürk'ü ve İstiklal Marşını tanımam diyorsan altar o zaman iş değişir sana komik ve sinir bozucu gelmez bu olay. Burası ülkü olcağı değil konuşmalarına da biraz dikkat et.

A

altar

Misafir
w0w' Alıntı:
1. Türkçeyi değil Türkçe'yi
2. Bir türk vatandaşının İstiklal Marşı'nı söyleyememesi komik değil sinir bozucudur. Sağcıda olsan solcuda olsan bu gerçeği ne değiştirir? Ha sen ben Atatürk'ü ve İstiklal Marşını tanımam diyorsan altar o zaman iş değişir sana komik ve sinir bozucu gelmez bu olay. Burası ülkü olcağı değil konuşmalarına da biraz dikkat et.

ne diyon lan sen? önce yazdıklarımı bir oku, hedefturan seni dikkate bile almıyorum.

W

w0w

Misafir
altar' Alıntı:
ne diyon lan sen? önce yazdıklarımı bir oku, hedefturan seni dikkate bile almıyorum.
Diyorumki konuşmalarına dikkat et lanlı lunlu konuşma karşında babanın oğlu yok.

W

w0w

Misafir
Ben senin ne demek istediğini anladım. Sen benimkini anlamadın. Umarım yazdığın hakaret içeren lafları silersin..

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
5 dakikada konu nereden nereye gelmiş , kavga edecek duruma gelmişsiniz. Sakin olun biraz beyler , hemen bi tahrikte birbirinizi yiyecek duruma geliyorsunuz !

hedefturan ; ne zaman böyle bir başlık acsan mevzu sapıyor , bunu görüyorsun. Lütfen açma ülkücü vss. Burada herkes ülkücü olmak zorunda değil !!!!

W

w0w

Misafir
Ya senin düşüncen umrumdamı sanıyosun. İster puta tap ister hergün camiye git. İster sağcı ol ister solcu ister dolmuşcu. Ben sadece hitap tarzından dolayı yazdım o mesajı. Burası ülkü ocağı değil dememin nedenini de az düşünürsen anlarsın sebebi seni ülkücü zannetmem değildi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5