Arkadaşlar merhaba
Konuyu açmaya en uygun yer burası sanırım
Mart ayının 15.'inde ist'te bozdurulacak bazı çeklerimiz var. Onlar halledildikten sonra, bir internet kafe ve bilgisayar dükkanı açmayı düşünüyoruz. Potansiyel olarak CENNET'i tercih ettik. Oldukça az ve deneyimi yerinde olmayan firmalar mevcut. Biz o civarda iş yapabileceğimizi umuyoruz. Bize bir ev lzm. İstanbul'da kalıpta tek başına kira ödeyen fln arkadaşlar var mı? Ben GOP'ta ev tutacağım. 500 Evler'de. Sizden kira hakkında bilgi almak istiyordum. Kendisi oturan vardır, annesi, babası, ablası, halası, teyzesi vs oturan varsa ev kiralarını söyleyebilirler mi?
Tek kalmak, hem maddi hem manevi biraz zor olacak ama iş işte. Elden birşey gelmez
askerliğe kadar çalışıcaz full time. Birde 2 katlı dükkan düşünüyoruz. Dükkan kiraları semtine göre değişiyor gerçi ama bize öncelik olarak ev lazım olduğu için bu konuda fikir almak istedim.
GOP'ta & 500 Evler'de ev kiralarının ne kadar olduğunu biliyor musunuz?
İlgilenip, zaman ayırıp okuyanlara yürekten teşekkürler.
Konuyu açmaya en uygun yer burası sanırım
Mart ayının 15.'inde ist'te bozdurulacak bazı çeklerimiz var. Onlar halledildikten sonra, bir internet kafe ve bilgisayar dükkanı açmayı düşünüyoruz. Potansiyel olarak CENNET'i tercih ettik. Oldukça az ve deneyimi yerinde olmayan firmalar mevcut. Biz o civarda iş yapabileceğimizi umuyoruz. Bize bir ev lzm. İstanbul'da kalıpta tek başına kira ödeyen fln arkadaşlar var mı? Ben GOP'ta ev tutacağım. 500 Evler'de. Sizden kira hakkında bilgi almak istiyordum. Kendisi oturan vardır, annesi, babası, ablası, halası, teyzesi vs oturan varsa ev kiralarını söyleyebilirler mi?
GOP'ta & 500 Evler'de ev kiralarının ne kadar olduğunu biliyor musunuz?
İlgilenip, zaman ayırıp okuyanlara yürekten teşekkürler.