İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

IST'te olanlar bakabilir mi?

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Arkadaşlar merhaba

Konuyu açmaya en uygun yer burası sanırım :D

Mart ayının 15.'inde ist'te bozdurulacak bazı çeklerimiz var. Onlar halledildikten sonra, bir internet kafe ve bilgisayar dükkanı açmayı düşünüyoruz. Potansiyel olarak CENNET'i tercih ettik. Oldukça az ve deneyimi yerinde olmayan firmalar mevcut. Biz o civarda iş yapabileceğimizi umuyoruz. Bize bir ev lzm. İstanbul'da kalıpta tek başına kira ödeyen fln arkadaşlar var mı? Ben GOP'ta ev tutacağım. 500 Evler'de. Sizden kira hakkında bilgi almak istiyordum. Kendisi oturan vardır, annesi, babası, ablası, halası, teyzesi vs oturan varsa ev kiralarını söyleyebilirler mi? :) Tek kalmak, hem maddi hem manevi biraz zor olacak ama iş işte. Elden birşey gelmez :p askerliğe kadar çalışıcaz full time. Birde 2 katlı dükkan düşünüyoruz. Dükkan kiraları semtine göre değişiyor gerçi ama bize öncelik olarak ev lazım olduğu için bu konuda fikir almak istedim.

GOP'ta & 500 Evler'de ev kiralarının ne kadar olduğunu biliyor musunuz?

İlgilenip, zaman ayırıp okuyanlara yürekten teşekkürler.

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
:D valla benim dayım Bayramtepe'de oturuyor. Cennet'te o tarafa yakın bir semtti. İş yerinin orda olmasını planlıyoruz ama tam da emin değilim. Araştırma aşamasındayım ama ev GOP - 500 Evler'de olacak o şart. Ama kiralar vs. ne kadar bilmiyorum.

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Sus çaktırma :D sabah işe geç gelip akşam erken çıkacam :p bide nişanlım o tarafta oturuyor. Onunla görüşmek açısında da iyi olacak GOP.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.