İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İsviçre Çakısı gibi Portal Scripti

deli dana

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Kasım 2006
Mesajlar
206
Reaction score
0
demo: http://www.articlespalace.com/portal/
Fiyatı : pazarlıksız 300 TL dir.

Taksit İmkânı: Gittigidiyor üzerinden ek masrafların kabulü halinde, gittigidiyorun temin edeceği miktar kadar kredi kartına taksit yapılabilir.

Script özellikleri :

Php + Mysql + Css

Sınırsız ana ve alt kategori ekleme
Haber, Video, Makale, Oyun, Program, Biyografi ana kategorileri sabit bunlara alt kategori eklenip silinebilir mevcut kategoriler düzenlenebilir. Demo olarak eklenen Genel kategori sistemi panelden sınırsız alt kategorileri ile birlikte açılabilir. Mevcut kategorilere ilave olarak Yemek tarifi, Sağlık, Tatil, Sinema vs gibi ana kategoriler ekleyip portalınızı genişletebilirsiniz. Ana ve alt kategori eklerken title ve keywords'larınıda panelden ekleyebilirsiniz.



Üyelik sistemi
(+avatar mevcut) : sadece yorum yazabilirler ve bilgilerini güncelleyebilirler, İsteğe bağlı olarak çeşitli özellikler ve yetkiler eklenebilir.

Yorum : Sadece üyelerin mesaj yazabilir ve içerikte 5'li şekilde avatarlı liste edilir, detay sayfalarında js sayfalama mevcuttur. Uzun yorumlarda extra kutu içerisinde gösterim yapılır. Yorumlar admin onaylıdır.


Arama : Ana kategorilerde çıkan arama menüsü ile o ana kategori içinde başlık ve içeriğe göre iki şekilde arama yapar.

Etiket : Her içeriğe max 3 etiket ekleyebilirsiniz. Listelemede mevcut etiket ekli tüm içerikler listelenir.

Reklam alanları : Script genelinde uygulanan reklam alanları logo yanı ve footerdeki alanlar hariç genel olarak adsense kazancı odaklı yerleşim tercih edilmiştir.


Hava durumu : dmi.gov.tr den alınan 6 il için 5 günlük hava tahmini gösterilmektedir.

İletişim : Admin paneline meaj gönderir
Yardım : Yardım metni panelden eklenir kayıp şifre talepleri mail yolu ile gönderilir.
Künye : Hakkımızda metni panelden eklenir.


Video bölümü :
Script genelinde sağ blokta üstte rastgele ve altta aktif değişebilen menü ile 4 lü listeleme mevcuttur. Videoları ister tek ister partlı olarak ekleyebilirsiniz. Partlı videolarda 1 ana video ve 10 part seçeneği mevcuttur. Dizi, sinema yada bütünü bölünmüş videolarda bu sistemi kullanabilirsiniz. Şu anda iki video sitesini destekleyecek şekilde yapılmıştır.(Youtube-google) İsteğe bağlı olarak içerik paylaşımı yapacağınız video sitelerine ait kodlarıda ekleyip çoğaltabilirsiniz. Video eklerken title ve keywords'u da panelden ekleyebilirsiniz.


Haber bölümü :
Script genelinde sol blokta resimli-listeli manşet haber gösterimi. Haberlere video video ekleme özelliği vardır. Bu şekilde haberi ait video ile destekeyebilirsiniz. Listelemede flash ve videolu haberler imajlar ile belirtilir. Haberde içerik font boyutlarını aktif olarak değiştirebilirsiniz. Haber eklerken title ve keywords'u da panelden ekleyebilirsiniz.


Makale bölümü :
Makalelere video video ekleme özelliği vardır. Bu şekilde makaleyi zenginleştirebilirsiniz. Listelemede videolu makaleler imajlar ile belirtilir. Makalede içerik font boyutlarını aktif olarak değiştirebilirsiniz. Makale eklerken title ve keywords'u da panelden ekleyebilirsiniz.

Oyun Bölümü :
Script genelinde sol blokta rastgele 1 oyun, 4'lü son liste ve altta 5'li editör seçimi oyunlar listelenir. Oyunlara videolu çözüm ekleyebilirsiniz. Oyunlarda max 4 adet oyun klavuz tuşu vardır. Tuşlara görevlerini ekleyerek kullanıcıların oyunu rahatlıkla oynamasını sağlarsınız. Tam ekran oynama mevcut. Oyun eklerken title ve keywords'u da panelden ekleyebilirsiniz.


Program bölümü :
Scrirpt genelinde alt blokta 8'li son eklenen ve 4'lü popüler program liste mevcuttur. İndirme linki aynı sayfada mevcut olup direk dosya linki ile ilişkilendirilmiştir. Program eklerken title ve keywords'u da panelden ekleyebilirsiniz.


Biyografi bölümü:
Script genelinde sol blokta tekli rastgele olarak gösterilmektedir. Biyografiye video ekleme mevcuttur. Bu sayede kişi hakkında daha geniş bilgi aktarabilirsiniz. Videolu makale listemede imaj ile belirtilir. Biyografide içerik font boyutlarını aktif olarak değiştirebilirsiniz. Biyografi eklerken title ve keywords'u da panelden ekleyebilirsiniz.


Diğer : (Sınırsız eklenebilen bölüm)
Ekleyeceğiniz içeriğe video ekleme özelliği vardır. Bu şekilde içeriği destekeyebilirsiniz. Listelemede videolu içerik imajlar ile belirtilir. İçerikte font boyutlarını aktif olarak değiştirebilirsiniz. İçerik eklerken title ve keywords'u da panelden ekleyebilirsiniz.




Yönetim Paneli :

Ana sayfa : sitedeki genel veri toplamı ayrı ayrı gösterilir. Yeni yapılan yorumlar ve iletişimden gelen mesajlar okunmamış ise bu sayfada belirtilir.
Genel ayarlar : Admin şifre kullanıcı adı bölümü, site title,keywords,description ayarları
Veri ekleme : biyografi,video,haber,makale,oyun,program ve sabit içerik ekleme bölümü (resim upload,isim kontrol, aktif title keywords ekleme)
Kategori : Ana kategori ekleme,düzenleme,silme ait içeriği ve alt kategorilerini listeleme. alt kategorileri ekleme,düzenleme,silme,taşıma, veri listeleme
Reklam : Site geneli reklam alanlarının kontrolü
Üye : Üye listesi, düzenleme, silme
Hakkımızda ve Yardım metni düzenleme
Mesaj : Mesaj durum kontrolü (okundu-okunmadı), oku,sil
Yorum : Onay ve durum kontrolü, oku,onayla,sil



Sef'li linkler alıcının isteğine göre yapılacaktır. Script açık kaynak kodludur ve geliştirmeye açık. Zaman içerisinde istediğiniz bölümleri ekleyip portalı genişletebilirsiniz.


Scriptin izin dışında çoğaltılıp kullanılması, paylaşılması, satılması yasaktır.
 

Cnkrt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
18 Kasım 2009
Mesajlar
603
Reaction score
6
Konum
Eskişehir
Güzel olmuş. Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız. :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst