İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İsyan :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Cevabımı aşağıdaki paragrafa yazdım

Aşağıdaki paragraf budur ancak içeriğini görmek için google'da ..eşek sudan gelinceye kadar arama yapman ya da daha da aşağıdaki paragrafı okuman gerekmektedir.

Daha da aşağıdaki paragraf budur. Mesaj içeriği aşağıdaki linkte verilmiştir.

Linki görebilmek için üye olmalısınız. kayıt için tıklayınız. Zaten üyeyseniz başka bir kaç foruma daha üye olunuz...

valla varya okurken kastım :D
bi an sanki burasıda öyle olmuş gibi geldi...eyvah eyvah :D

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Şu emeğe saygı yazıp sırf bişiler yazmak için teşekkürleri de süsleyenler yok mu :mad:

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
O zaman venom,bu konundan ötürü çok teşekkürler.Nede olsa emeğe saygı,terazinin tozunu aldım vb. türevleri...

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Evet yaaa...
Hayır adamlar hem illegal içerik yayını yapıyor, diğer tabirle hırsızlık yapıyorlar. Sonrada "çalarken o kadar ter döktüm emeğe saygı" istiyorlar...Yahu sen emeğe saygı götermiyonda kimden istiyon :D
Tuhaf işte...

o kadar yazdık...bir teşekkürü çok görmeyelim, okuduktan sonra yorum yapmadan çıkmayalım :D:D

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Evet yaaa...
Hayır adamlar hem illegal içerik yayını yapıyor, diğer tabirle hırsızlık yapıyorlar. Sonrada "çalarken o kadar ter döktüm emeğe saygı" istiyorlar...Yahu sen emeğe saygı götermiyonda kimden istiyon :D
Tuhaf işte...

o kadar yazdık...bir teşekkürü çok görmeyelim, okuduktan sonra yorum yapmadan çıkmayalım :D:D

Ama sen emeğe saygı göstermiyorsun.Ben sana teşekkür ettikten sonra, sana teşekkür ettiğim için, bana teşekkür etmeliydin.

Not:Yukarıdaki cümleyi iftardan sonra okuyunuz.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Ama sen emeğe saygı göstermiyorsun.Ben sana teşekkür ettikten sonra, sana teşekkür ettiğim için, bana teşekkür etmeliydin.

Evet bazı forumlarda bu da var. Ben sana teşekkür ediyorum, sen de geliyorsun bana iade-i teşekkür ediyorsun. Hatta teşekkür etmezsen kendini suçlu bile hissediyorsun. Ve hatta örnek site bile verebilirim :)

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
  • Forumu olupta çakma database ve çakma üye ile dolduranında
  • yalandan hareket varmış gibi 3 kişiye 30 ar user açarak sahte ortam yapanında
  • "linkleri görebilmek için lüften üye olun" yazanında
  • "konu içeriğini görebilmek için üye olmanız gerekmektedir" yazanında
  • "linkleri görebilmek için konuya mesaj yazmalısınız" diyeninde
  • "teşekkürü çok göremeyelim" diye dileneninde
  • "emeğe saygı repler teraziye" yazanında
Sunucusu çöksün, yedekleri yansın ddos lara gelsin inşallah :D

Ne zamandır uyuz oluyordum bugün oruç kafaya vurunca böyle yazayım dedim ve rahatladım :D

o nebiçim beddua :))
benim bütün forumlarım genelde linkleri görebilmek için üye olun der her bir forum için 1 beddua alsam saolasın 7 / 8 beddua çakmişsin bana :))

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56

Ben iftardan önceye denk geldim ama hala kafam çalışıyo :D
teşekkür butonu kalkmasaydı seni teşekkür manyaa yapardım ama yok ...rep verem istersen hehe :D

Evet bazı forumlarda bu da var. Ben sana teşekkür ediyorum, sen de geliyorsun bana iade-i teşekkür ediyorsun. Hatta teşekkür etmezsen kendini suçlu bile hissediyorsun. Ve hatta örnek site bile verebilirim :)
zaten domain arabesk yaw...normaldir değmeyin adama :D

o nebiçim beddua :))
benim bütün forumlarım genelde linkleri görebilmek için üye olun der her bir forum için 1 beddua alsam saolasın 7 / 8 beddua çakmişsin bana :))

o zaman sana yeni bir datacenter lazım :D
NOT: seninde not ettim köşeye, tek tek hesap sorcam sizden hehehe :D

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
genelde gurbetçilerin takıldığı, albüm paylaşımı yapılan ipb, burnig board falan kullanan, ***tÜm KoNuLarI*** bu şekilde yazılan linkin üstüne geldiğimizde rengarenk olan, imzadaki resimlerden konuyu tutturamadığımız arkaplanında göz alıcı bi hareketli gif olan,ve venomun saydıklarıda içinde bulunan forumlarda var onların zevkinede acayip ayar oluyorum : )

venom ++++reppppp :D:D

|^^^^^^^^^^^^^^^ ||
|__ emeğe §âygı..._| | |'""|""___
|_____________ l | | __| __| ___|)
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

loveandkissesiinzel8qp.gif

repcw4.png

rep9ra.gif

emegesaygi.gif

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben iftardan önceye denk geldim ama hala kafam çalışıyo :D
teşekkür butonu kalkmasaydı seni teşekkür manyaa yapardım ama yok ...rep verem istersen hehe :D

Bilmiyorum ama venom zor yani bana rep veremezsin gibi geliyor.Çok ufak bir olasılık olarak görüyorum ama tabi belli olmaz.Ama çok zor yani...

Hnnn hııınnn hııınnnnnn :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Bilmiyorum ama venom zor yani bana rep veremezsin gibi geliyor.Çok ufak bir olasılık olarak görüyorum ama tabi belli olmaz.Ama çok zor yani...

Hnnn hııınnn hııınnnnnn :D

Arkadaş gazcıdır haberiniz olsun :D

dostum emeğe saygım sonsuz ve terazinin tozunu aldım biraz :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Böyle +rep istemek, vermek, almak kurallara aykırı değilmidir?

( +rep isterim yine de yoksa admine şikayet ederim )

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Böyle +rep istemek, vermek, almak kurallara aykırı değilmidir?

( +rep isterim yine de yoksa admine şikayet ederim )

Bak bunu demeyecektin,artık bana rep vermekten başka şansın kalmadı.Yoksa...Ne demek istediğimi anladın sen :p

venom' Alıntı:
Arkadaş gazcıdır haberiniz olsun :D

dostum emeğe saygım sonsuz ve terazinin tozunu aldım biraz

Arkadaşlar venom bana rep vermiş,ama bakın idda ediyorum başka kimse veremez.Yok yani bu forumda bana +rep verecek bir venom daha bulamazsanız.Ama ben +rep veririm diyen varsa buyursun görelim...Hodrimeydan... :D

|^^^^^^^^^^^^^^^ ||
|__ Emeğe Sâygı..._| | |'""|""___
|_____________ l | | __| __| ___|)
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)****|(@)
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Hadi kalkıyor...İyinet yolcusu kalmasın.Hınnn hınnn hıınnnnn

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bak bunu demeyecektin,artık bana rep vermekten başka şansın kalmadı.Yoksa...Ne demek istediğimi anladın sen :p

Aleni tehdit ha!.. Rep vermezsem bana kart mı çıkarcan? Ben sana kart çıkartıyorum... Tehditle mehditle bir yere varılmaz...
Gifted.ib 'ye kart

Pehh...
Bir kaç kişi rep vermiş zaten bana, sen vermesen de olur!

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
@bilgi
adamda fırfır dolu rep mep ne isterse ver hocam :D
ben hesapta gaz verdi diyerek sığındım ama gaz maz hikaye yani...adamda rütbe var hocam :D
Gifted abi, sana hergün rep verebilirimiym :p

not: tecrübe puanı 7 olsun istiyormuş :D

rhomantic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O forumlara bende uyuz oluyorum ya. Tamam neyse diyip üye oluyorum birde link kırık çıkmaz mı :D Adam linkleri kontrol eder üye olun yazmayı bildiği gibi :D

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
@bilgi
adamda fırfır dolu rep mep ne isterse ver hocam
ben hesapta gaz verdi diyerek sığındım ama gaz maz hikaye yani...adamda rütbe var hocam
Gifted abi, sana hergün rep verebilirimiym

not: tecrübe puanı 7 olsun istiyormuş :D

Evet var mı başka yola gelen? :D :D :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.