İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iTheme2 WordPress Teması | TR | ÖBÖ

Cengiz_Han

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2008
Mesajlar
128
Reaction score
3
Herkese selamlar.Yeni bir tema ile sizlerleyiz.

Bu temanın beni en çok cezbeden kısmı hoş bir manşete sahip olması.Kimileri manşet yani slide kısmını istemiyor,ancak bu tema ayarlarından pasif hale getirilebiliyor.

5. temam olan iTheme2 temasında beni en çok uğraştıran kısmı temadan ziyade, tema admin paneli oldu.(yarım bırakmayı düündüm biran)Ücretsiz olmasına rağmen kapsamlı bir admin paneli bulunmakta.Sizler de gördüğünüzde hak vereceksiniz.

Temanın kısaca özelliklerinden bahsedecek olursam:

Tema 2 ana renk üzerine kurulu siyah ve gri.İsterseniz Kendiniz css dosyalarını oynarak kolay bir şekilde kendinize özgü bir stil oluşturabilirsiniz. Temanın ayar panelinden konuların alt alta nasıl sıralayacağınızı belirleyebiliyorsunuz.Örneğin blog tarzı ya da haber sitesi tarzı sırlanmasını siz seçiyorsunuz.Aynı şekikde sayfalarda ya da konu içerisinde sidebarın nerede duracağını da belirleyebiliyorsunuz.Bunun yanı sıra konu başlıklarının fontunu da değiştirebiliyorsunuz.

Son özellik olarak da başlıkların rengini,linklkerin rengini vs değiştirebiliyor ve de isterseniz etiket ya da tarih gösterimi gibi fonksiyonları devre dışı bırakabiliyorsunuz.
Kısaca temayı istediğiniz bir biçime sokabiliyorsunuz.Saydıklarımın dışında var olan özelliklerini görmek için temayı kurup bakmanızı tavsiye ederim.

Tema içi sorulacak klasik soruyu ben şimdiden cevaplandırayım.Manşet kısmında ya da konular kısmında resimlerinizin gözükmesini istiyorsanız: Yazı yazdığınız panelin sağ alt kısmında yer alan “Öne çıkarılmış görseli belirle” kısmından resmimizi yüklüyoruz.

Tema Adı: iTheme2 | Tema Yapımcısı: Themify | Türkçeleştiren: ÖBÖ






Nette dolaşırken Türkçeleştirdiğim temalara denk geliyorum bazen.Görüyorum ki Türkçeleştiren: ÖBÖ kısmını hemen siliveriyorlar.Bunları gördükçe insanın Türkçe WordPress oluşumuna destek veresi gelmiyor :=)


Önceki Türkçe Temalar:

Wawe-Skin Teması
Glowin Teması
Galleria Teması
Copperific Teması
Yeni temalarla buluşmak dileğiyle.​
 

ata350

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Aralık 2010
Mesajlar
1,964
Reaction score
35
Konum
Memleketin orta yerleri
İç açıcı birşeyler lazım , fonksiyonelliği çok iyi ama böyle araya renk katmak lazım :) Sizin monitörler renksiz mi ? :DD

Ekleme: Demodaki daha güzelmiş.
 

Cengiz_Han

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2008
Mesajlar
128
Reaction score
3

yaziodasi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Aralık 2010
Mesajlar
30
Reaction score
0
Güzel temaymış, ellerine, emeğine sağlık. Keşke manşet otomatik hareket etseydi.
 

TeyLor

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Aralık 2010
Mesajlar
229
Reaction score
1
demo dakinden iyi bir radyo temasi olur emegine saglik
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

<-->sekito <-->sekito
Üst