"insanların üzerinden para kazanmak" ne demek?
eğer hizmet vermek insanların üzerinden para kazanmaksa bana script yada tasarım vs. gibi elle tutulmaz malların alım-satım mantığını açıklayabilirmisiniz?
ben burada satılsın yada satılmasın diye bir fikir belirtmedim.burada bir kişi satış yapmaya çalışıyor fakat birisi gelip onun başlığının altına ben bedava veriyorum yazıyor bana bunun mantığını açıklarmısın?
insanların üzerinden para kazanmak?
goldkey hesabı normal bir şekilde herkesin sahip olabileceği birşey mi?
hayır.peki bu insan nasıl yapıyor?demekki bir şekilde emek harcayarak becerebiliyor.
bunu insanlara sağlayan kişi ister hayrına yapar ister parayla yapar.almak isteyen alır istemeyen almaz.başka bir açıklaması var mı?
çok istiyorsan açarsın başka bir başlık ücretsiz goldkey hesabı dağıtıyorum dersin insanları senin tabirinle "saf" yerine koyanları engellersin.
ama neden bu başlık altına yazılıyor.derdim bu.
tekrar ediyorum ben burada parayla satılsın yada satılmasın onu tartışmıyorum.burada bunu parayla satmak isteyen kişinin satışının engellenmesine tepki gösteriyorum.konunun benimle ilgisi yok ama hiçkimse tepki göstermezse yarın benim başımada gelir aynısı.
PM'de insanlara kötü gözle bakamıyorum demişsin ama bakış açın buradan pek öyle gözükmüyor.
saygılar...