İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

itina ile Paypal Dolandiriciligi Yapilir!!! 7/24 Hizmet ve %100 Kaziklanma Garantisi!

T

themaniac

Misafir
itina ile Paypal Dolandiriciligi Yapilir!!! 7/24 Hizmet ve %100 Kaziklanma Garantisi!

Selam arkadaslar, yine ben themaniac ve yine dolandirilmama uzerine olan bir yazimi daha okumaktasiniz.

Not: themaniac sen nie hep dolandirilmama uzerine yaziyorsun derseniz, ben cok dolandirildim bari baskalari dolandirilmasin diye yapiyorum ;)

Evet konumuza donelim. Paypal'i hepimiz guvenli biliriz ama Paypal'inda bazi bizi korumayan taraflari var. Nedir bunlar?
1- Elle tutulup gozle gorulmeyen bir sey satin aldiniz (face sayfa, websitesi, hatta paypal icin para vb) ama urun size teslim edilmedi, Yani dolandirildiniz. Paypal size asla yardim etmeyecektir.
2- Alisveristen 45 gun sonra bir sorun olursa, misal sayfaniz 45gun sonra calinirsa, paranizi geri iade isteyemiyorsunuz. Tabi bizim dolandiricilar 45gun bekleyemiyorlar bir kac gune hemen geri aliyorlar sayfalari.
3- Sahsi borc odeme olarak gonderilen paralar icin hic bir talepte bulunulamaz.
3.1- Eger sahis size diyorsa ben iste 20$ istiyorum paypal ucretini senin odemen lazim derse, once sahsi borc odemeye girin 20$ yazin, kac para cikiyorsa sizin odeyeceginiz paypal ucreti, misal 1.5$. esya satin aliyormus gibi paranizi odeyin ve 21.5$ olarak ucreti gonderin. Kesintiden sonra hemen hemen 20$ kalmis olur saticiya.


MADEM PAYPAL'DA DA SORUNLAR YASANIYOR, O ZAMAN NE YAPICAZ AGA? diyorsaniz asagiyi da okuyun

O zaman satici sahis ile konusup satin aldiginiz online birsey olsa da bunun adina misal kitap deyin bilgisayar deyin, yani elle tutulur gozle gorulur bir sey satin aliyormus gibi yazin. Para gonderirken aliciya not gonderme kismi var. iste oraya Kitaplar icin 50$ gonderiyorum, lutfen kitaplari anlasmamizdaki gibi 1saat icinde gonder.
Bunun gibi birsey yazin. Ben bir dolandiriciya bu sekilde yaptim. ve kitap yazdim. sonra da sikayet ettim paypala. kitaplarimi gondermedi dedim. sereften yoksun bu kiside ben o kisiye face sayfa sattim yazdi. bende madem dedigim gibi kitap degilde face sayfasi, o zaman gostersin belgesiyle nerde o face sayfasi. ve ben parayi gonderirkende kitap icin ucret yazdim. o zaman o parayi neden kabul etti yazdim. Birsey diyemedi :D 8 Agustosta case kapanacak, o zaman bunun sonucunu da sizlere aciklarim.

Simdilik Paypal hakkinda diyeceklerim bu kadar.

Klasik NOT: Tesekkur Parayla Degil ;)
 

zonbadi

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Şubat 2011
Mesajlar
163
Reaction score
1
Paypalı kullanmakta ki püf noktalardan bahsetmek istediğinizi düşünerek paypalı güvensiz itham etmediğinizi varsayarak "destek olmuyor" dediğiniz noktada paypalın değil de alış-verişi yapan kişinin suçlu olduğunu hatırlatmak isterim! Elle tutulup gözle görülmeyen çoğu alış-veriş KANUNSUZDUR.. Facebook sayfa satmıyor ki reklam yapıyor orada da güvenlik hat safhada! Sen sayfa satın aldım diosan bende sana kanunsuz iş yaptın derim paypal senin alışverişini tanımıyor ki seni korusun.. (paypal yasadışı ticareti desteklemez) Eğer dersen ki face sayfası satın almanın nesi yanlış, satılmasına facebook izin vermiyor! izin verseydi ilk kendi satardı (mülki hak facebook un dur ahmetin mehmetin değildir) kayıt dışı ticaret ve vergi kaçırma söz konusu (mevlanın bizim yasalarımızda değeri yoktur cebe giren her paranın vergisi vardır) gelir vergisi kanununu okursanız ticaretin yasadışı olduğunu anlarsınız..
 
T

themaniac

Misafir
guzel bir yaklasim ama benim konu basligini okumadin sanirim. PAYPAL DOLANDIRICILIGI. yani millet dolandirilmasin diye yazilmis bir konu. sende bu bahsettigin konu icin SOZ SENDE kisminda birseyler yazip sesini duyurabilirsin. Paypal guvensiz demedim ben hic zaten. Sen oyle anlamissin. Ben sadece Paypal'in alanina girmeyen seyleri alan icine sokma yolunu soyledim.

Saygilarim,
themaniac ;)
 

emir2005

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Şubat 2011
Mesajlar
176
Reaction score
1
Paypal ebay icin kurulmus ve oradaki alis verislerde güvenlik saglayan bir kurum degilmi ? Para gönderme islerindede güvenlik sagliyormu ?
 
T

themaniac

Misafir
Paypal ile bir cok sitede online alisveris yapabilirsin. Elbette cok guvenlikli ama dolandirilma mevzuunda bazi konulari anlasmalarindada yazdiklari gibi desteklemiyorlar. Tabi biz nelerde destekliyor Paypal bizi neyde desteklemiyor diye hic okumamisizdir sanirim. Bu sebeplede ben arkadaslara kisa yollar gosterdim.

NOT: PAYPAL GUVENLIDIR. YANLIS ANLASILMA OLMASIN!!!
 
T

themaniac

Misafir
scorpi101 oku oku da ona gore paypal'ini verecegin kisiyi dogru sec. 20$ alti verecegin icin senin isini yapmam, sadece dikkat et onu diyeyim

Ekleme: hala yeni uyelerden milletim paypal alicam yada saticam yazilarina, bilgilerini gonder cevaplari goruyorum.
yani yeni uyesin, millet seni ne bilsin :D kafiyeli oldu
 

okirpiko

0
İyinet Üyesi
Katılım
20 Temmuz 2013
Mesajlar
108
Reaction score
0
paypal 5 para etmez DOLANDIRICI OYUNCAGI sadece fızıksel urun alamak için kullanılabılecek bır ödeme islemcisidir. Örnegın bu dedıklerınızın hepsını yapın fızıksel urun deyın ne dersenız deyın. ınternet kafeden bır urun ıcın odeme yapın urunu alın daha sonra gelın evdekı pc den sureklı kullandıgınız pc den yetkısız islemde dıspute acın paypal odemeyi sorgusuz sualsız. karsı tarafın savunmasını bıle beklemeden ıade eder. Belkı 20 kez basıma geldı en sonunda paypal ıle hıc bır sey satmamaya karar verdım. sadece odeme ıcın kullanıyorum

paypal eger odemelerınızın mıktarı fazla olursa hesabınızı sınırlar bır suru belge ıster. Gondersenızde %90 hesabınızı acmayacaklardır.

PAYPAL KESINLIKLE GUVENILIR DEGILDIR. PAYPALDAN FIZIKSEL URUN ALMAK DISINDA KESINLIKLE UZAK DURUN.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst