İTÜ Öğrencisinden ULTRA Kaliteli İngilizce Makale Hizmeti | Yılların Deneyimiyle Üst Düzey Makale

ProSeller

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Aralık 2018
Mesajlar
2
Reaction score
0
LDjyRZ.png

Selamlar, forumun en sağlam İngilizce makale yazarlığı konusuna hoş geldiniz.

Konuya geçmeden önce kendimden biraz bahsedeyim, 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Lise öğrenimimi iyi bir Anadolu lisesinde gerçekleştirdim. Sınıflar 9. sınıfın başında İngilizce seviyesine göre belirlenmekteydi ve en iyi İngilizce sınıfına girerek liseyi bitirdim.

Üniversite eğitimime yeni başladım, İTÜ'de bir mühendislik okumaktayım. Hazırlık eğitimimi Amerikalı bir hocadan aldım ve hazırlık sınavı sonucunda yüksek bir puan yaptım. Ek olarak bu zamana kadar birçok Türkçe ve İngilizce kitap bitirdim.

Makaleleri bizzat kendim yazıyorum. Bazı şirketler hazır havuz kullanıp (üyelere belli ücret karşılığı makale yazdırtıp) bunları size sunuyor. Bunun sonucunda kimin yazdığı belli olmayan makaleleri teslim alıyorsunuz ve kaliteleri de doğal olarak pek de iyi olmuyor.

Genel olarak teknoloji, eğitim, oyun ve yapay zeka gibi konularda bilgiliyim, bu sebepten dolayı bu konularda çok iyi makaleler hazırlayabilirim sizler için. Bunlar dışındaki konular için de benimle iletişim kurarsanız bilgim olduğu sürece yardımcı olmaya çalışırım.

Ücretim 100 kelime başına 4 TL'dir.

Kısa süreliğine Skype/Telegram/PM üzerinden ulaşanlara ücretsiz 100 kelimelik referans makalesi, ardından da (minimum 500+ kelime veya 5+ sipariş verenler için) %10 indirimli yazarlık sağlayacağım :).

İletişim için; Telegram: https://t.me/prosellerwm - Skype: live: prosellerwm - Mail: [email protected]
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst