İyi Bir Seo Uzmanı Olmak İster Misiniz ?

KuKLy

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Kasım 2013
Mesajlar
12
Reaction score
0
OZAMAN DOĞRU YERDESİNİZ.
SEO EFENDİSİ SİZİ EN İYİ SEO'CU YAPMAYI AMAÇLIYOR.
ALANINDA UZMAN KİŞİLİĞİ İLE İYİ BİR KİTAP İLE KARŞINIZDA.



SEO Nedir?

SEO, Arama Motoru Optimizasyonu nun İngilizcede ki karşılığı olan Search Engine Optimisation kelimelerinin baş harflerinden oluşan kısaltmanın adıdır. Google, Yahoo ve Bing gibi arama motorlarında, istediğiniz hedef anahtar kelime sorgularında web sitenizin üst sıralara çıkabilmesi için yapılması gereken işlemlerin bütününün oluşturduğu disipline SEO denir. Günümüzde en popüler arama motorlarından bir tanesi olan Google söz konusu olduğunda, normal iş hayatında geçerli olan bütün prensipler seo için de geçerlidir. Sürdürülebilirlik, istikrar ve güven bu prensiplerden birkaç tanesidir. SEO işlemleri temel olarak site içi optimizasyon ve site dışı popülerleşme işlemleri olarak iki gruba ayrılabilir.

SEO Efendisi Nedir?

SEO Efendisi, arama motoru optimizasyonu ve internet pazarlaması konularında reklam ve bilişim sektörü çalışanlarını eğitmek amacıyla hazırlanmış 2009 yılında yayınlanmış ve defalarca Best Seller listesine girmiş bir e-kitaptır. Sürekli güncellenen bir yapıya sahip olan Seo Efendisi sayesinde en yeni seo teknikleri hakkında anında bilginiz olur. Seo Efendisi nin 2012 güncellemesi yapılmış ve daha önce kitabımızı satın alan binlerce üyemize gönderilmiştir. Kitabımız reklamcılık, bilişim ve pazarlama alanlarında çalışan her profesyonele hitap ettiği gibi, kendi sitelerinin seo sunu yapmayı düşünen amatörlere de hitap etmektedir. Bir seo uzmanı ile çalışmayı düşünüyorsanız dahi, kitabımıza sahip olmanız, çalıştığınız kişilerin yaptığı işlemler hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak ve size çok büyük faydalar sağlayacaktır.

SEO EFENDİSİ KİTABINI SATIN ALMAK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYINIZ


HERTÜRLÜ BİLGİ İÇİN : http://www.seoefendisi.com/
 

ajansad

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Eylül 2017
Mesajlar
12
Reaction score
0
Seo uzmanı olağanüstü getiriler sağlar.

Profesyonel bir seo uzmanı eticaret sitelerine olağanüstü getiriler sağlar. Bu konuya akıllıca yatırım yapan firmalar, ücretsiz bir şekilde potansiyel müşterine rahatlıkla ulaşabiliyor. Seo uzmanının yaptığı tüm çalışmalara buradan da göz atabilirsiniz. :ehule
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst