İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyi bir site yaptığınızı nasıl anlarsınız?

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kötü: Kimse çalmamıştır.
İdare eder: 1-10 kişi çalmıştır.
Orta: 10-99 kişi çalmıştır. Sebilleşmeye başlamışsınızdır.
İyi:100+ kişi çalmıştır. Teleport nevi programlar sitenizi ziyaret etmede googlebot'la rekabet halindedir.
Çok iyi: Siteniz script haline rafine edilip başkaları tarafından ücretli olarak satılmakta, copyright konulup, izinsiz kopyalanamaz! yazılmaktadır.
Mükemmel: Artık bilemiyorum vardır daha da abarmışı.

Son günlerde gördüklerim beni böyle düşünmeye itti. Genellikle kendi siteleriyle ilgili en ufak bir çalıntıda ortalığı yangın yerine çeviren, politik tartışmalarda sürekli birilerini ikiyüzlü olmakla suçlayan kişilerin bunu yapması, herkes yapıyor düşüncesiyle vicdan rahatlığı yaşaması da ayrıca ilginç.

Wordpress Türkiye'de bloklandığında yabancı biri şöyle yazmıştı, manidar: Olamaz, artık temalarımdaki krediyi kim silecek? :(

Kötümser bir an.

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kötü: Kimse çalmamıştır.
İdare eder: 1-10 kişi çalmıştır.
Orta: 10-99 kişi çalmıştır. Sebilleşmeye başlamışsınızdır.
İyi:100+ kişi çalmıştır. Teleport nevi programlar sitenizi ziyaret etmede googlebot'la rekabet halindedir.
Çok iyi: Siteniz script haline rafine edilip başkaları tarafından ücretli olarak satılmakta, copyright konulup, izinsiz kopyalanamaz! yazılmaktadır.
Mükemmel: Artık bilemiyorum vardır daha da abarmışı.

Son günlerde gördüklerim beni böyle düşünmeye itti. Genellikle kendi siteleriyle ilgili en ufak bir çalıntıda ortalığı yangın yerine çeviren, politik tartışmalarda sürekli birilerini ikiyüzlü olmakla suçlayan kişilerin bunu yapması, herkes yapıyor düşüncesiyle vicdan rahatlığı yaşaması da ayrıca ilginç.

Wordpress Türkiye'de bloklandığında yabancı biri şöyle yazmıştı, manidar: Olamaz, artık temalarımdaki krediyi kim silecek? :(

Kötümser bir an.

bunlara ek olarak eğer çalamamış yada kopyalayamamışlarsa mutlaka günde min 100 kez ftp denemesi ve yapabilirlerse diger exploit denemeleri yersiniz. :D

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
host şirketi vermese ve trojan yemese bulması 1000000 da 1 bir birimizi kandirmiyalim bence

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kaliteli ve işe yarayacak site yapmanın amacına ulaşmış site yaptığınızı da hiç yükselmeyen hitten anlarsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.