Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İyi derecede flash bilen

atay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
298
merhaba,

yapacağımız projenin flash kısmını yapacak bir arkadaş arıyoruz. proje hakkında tam detay veremiyorum, yalnızca anlaşacağımız kişiye ayrıntılı bilgi vereceğim, istediğimiz şunun gibi birşey:

ekranı ikiye böldüğünüzü var sayalım. sağ tarafta yazı yazma (çeşitli fontlarda, gölgeli vb.) ve çeşitli hazır şekiller olacak.

sol taraftada bu sağ taraftaki objeleri yerleştireceğimiz biz alan olacak.

müşteri, sayfada menüdeki imkanları kullanarak bir dizayn yapacak. eğer isterse, kendi bilgisayarından bir resimi upload edip, alana bu resimide koyabilecek.

son olarak, müşterinin yaptığı bu dizayn jpg olarak kayıt edilecek.

ilgilenen arkadaşlar bu konuya yazabilir veya pm atabilir.

suvarimx

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
bu proje için gerekli çalışmaları önceden yapmıştım, ancak o kadar basit değil. bir kaç örnek inceleme fırsatı buldum. Bu sadece flash ile yapılamıyor, PHP bilgiside gerekli. Diyeceksin ki neden bu kadar araştırma yaptın, çünkü bu kağsamda büyük bir projem vardı teknik sorunlar yüzünden devam etmedim. demem o ki bu zor bir iş, kolay gelsin.

atay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
298
işin php ve mysql konusunda biz devreye gireceğiz zaten. fakat, istediğimizi gerçekleştirebilecek bir flash bilen arkadaş henüz bulamadık. internetten kaba taslak konuştuktan sonra toplantı yapıp işin teknik kısımları üzerine konuşulacak.

atay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
298
evet aynı mantıkta, buna benzer birşey istiyorum ama bu değil. :)