İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İYİ HİTİ OLAN PARA KAZANAMAYAN WEBMASTERLAR'A !!!

O

Ozan@Mp3-tr

Misafir
Merhaba;

Sizinde siteniz iyi hit alıyor (en az günlük 2.000tekil+) ve sitenizden para kazanamıyorsanız size açık teklif.

Ayda çok iyi para kazanıyorum. Ve bu kadar kazanmak için çok uğraştım.
Tecrübelerimi size anlatabilirim:

-Sitenizde bazı şeylerden taviz verebilirseniz.
-Sabreder ve sadık olursanız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
cevaplar:

1-jpds olayında inşallah ileri gideriz en azından ben öyle umuyorum.
2- fastdown bence lyricsdatabase le bir şekilde alakalı sahbi yada ark meselesi
3-dialer olayı bilgisayara habersiz yüklenmediği sürece normal bi olay millet uçkuruna sahip çıksın yada dialerdaki yasal uyarıyı okusun.
4- bazı insanlar babasının hayrına değil insaniyet namına para kazandırır.
5- bilgiyi paylaşmak Türk internetinin gelişimi demektir tabii ki pislik / hile yapmadıkça

ShadowSong

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bununla beraber, benim gibi düşünen türk webmasterlarının hep beraber bir DDOS saldırı eylemi gerçekleştirerek türkiye' de bulunan tüm yada en azından bir anti-atak düşüncesi altında birleşmesi en büyük dileğim.
Bizlerle bilgilerini paylaşmak isteyen bir arkadaşı anlayıp dinlemeden neden eleştiririz bunu da anlayamadım. Ayrıca sitesinin tasarımına yapılan bu saldırı da neden? Benzemesi normal, birçok portal birbirine benziyor. Bence adam bu başlığı açtığına binpişman olmuştur.
BİRBİRİMİZİ YİYECEĞİMİZE ADAM AKILLI BİR BİRLİK OLUŞTURUP BÜYÜK BİR CAMİA HALİNE GELEBİLİRİZ! HALEN VARLIĞIMIZ VAR-YOK ARASI BİR DURUMDAYKEN NASIL BİRBİRİMİZİ YOLDAN İTMEYE ÇALIŞIYORUZ İŞTE BUNU DA ANLAMADIM!

Bugün çok anlayışsız bir günümdeyim, yada saatler ayrılmış kodların birleştirdiği insanlar bugün çok NEGATİF!

Moderatör tarafında düzenlendi:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.