Birilerini kovmak hakkını nerden buluyorsunuz. Merak ettim.ShadowSong' Alıntı:Içinde Bulunduğun Yerin Sürekliliği Için Birşey Yapmiyorsun Birde Karaliyorsun!
Defol Zyed! Defol!
Birilerini kovmak hakkını nerden buluyorsunuz. Merak ettim.ShadowSong' Alıntı:Içinde Bulunduğun Yerin Sürekliliği Için Birşey Yapmiyorsun Birde Karaliyorsun!
Defol Zyed! Defol!
Hmmm... Sizce de zyed bu hakkı kendi elleriyle teslim etmedi mi? Tabi ki bu halka açık bir forum, ve zyed'in - forumdan atılmadığı sürece - gidip gitmeyeceği kendi bileceği iştir. Fakat eğer ShadowSong birilerini kovmak istiyorsa dilediğince kovabilir. Haklı veya haksız olması gerekmiyor bunun için, sonuçlarına katlanmak şartıyla...Haymac' Alıntı:Birilerini kovmak hakkını nerden buluyorsunuz. Merak ettim.
Şimdi sen tersten düşündün ve Zyed le bir bağ kurdun dimi benle..Onur.' Alıntı:Hmmm... Sizce de zyed bu hakkı kendi elleriyle teslim etmedi mi? Tabi ki bu halka açık bir forum, ve zyed'in - forumdan atılmadığı sürece - gidip gitmeyeceği kendi bileceği iştir. Fakat eğer ShadowSong birilerini kovmak istiyorsa dilediğince kovabilir. Haklı veya haksız olması gerekmiyor bunun için, sonuçlarına katlanmak şartıyla...
Eğer forum yöneticileri ShadowSong'u haksız bulurlarsa - ki hiç sanmıyorum - o zaman forumdan birisini kovduğu için uyarı cezası alabilir. Suç ve cezanın mantığı budur. Fakat, zyed bir anlamda zaten kendi kendini kovdurmaya çalıştığı için, ShadowSong'un "defol" demesinin onu pek etkilediğini zannetmiyorum. Bu manada, bir zarar yoktur ortada, ve dolayısıyla suç da yoktur.
Peki, soruyu tersten soralım: ShadowSong'un zyed'i kovmuş olması neden/nasıl dikkatinizi çekti?
innDirmp3' Alıntı:iyinet admin'i bu tartısmalara cevab vermesi gerekli diye dusunuyorum.
iyinet in yaptığı hile değil diyenler var. Google ın amaçladığı şey internet kullanıcılarının bilgiye daha çabuk ulaşmasını sağlamak. Fakat googleın subdomainlerine tıklayınca alakasız şeyler çıkıyor. Önemli olan da bu zaten. Googleın amacına uymayan her site banlanır benim bildiğim.
eg-zotika' Alıntı:ZIPKIN
zyed
Ayrıca moderatörlerden ricam,lütfen bir mesaj yazmak için foruma gelen bu kişilikleri bulup banlamalarıdır.. Bir kişi, hiç bir zaman iki isimle bir foruma üye olamaz
eg-zotika' Alıntı:kişiliklerini saklayan bazı arkadaşlar, bir mesaj atabilmek uğruna üye oluyorlar.
Bunun önüne geçilmeli..
c4timer' Alıntı:İşte diyorum ya şu an banlaması için bir nedeni yok , böyle bir kural yok , ama yakın zamanda Google'ın böyle şeylere karşı kural koyması bekleniyor. O zaman 'da bu sub-domainler olursa Google ancak banlayabilir.
zyed' Alıntı:sen şarapcımısın kardes iyi.net sana parami oduyor ne savınıyorsun Allah ın lamerlerini zaten bu gidişe iiyi net die bir yer kalmiyacak bu sitye uye olanda hata var aslinda..