Haftalık ~50 YTL civarı su an.
Kardasın ploop Bende şans yok, tam bana gelir altın düşer.Sırf o yüzden 2 tane girdimki, bir tanesinden zarar etsemde diğerinden kapatırım arayı Birde bundan sonra ne var sırada ? Bilezik günü yapacazmı
Haftalık ~50 YTL civarı su an.
Ben bu chipgoldan altınları yollıcakdım ploop ' a, ancak adres bilgilerini girdikden sonra sayfa yüklenemiyor Başka altını nereden alabiliriz bilen varmı arkadaşlar ? Bugünden alalımda, cuma ya kadar anca gider eline.
tr.st, chipgold, kargoya göndermiyor, ploop ' un adresi bende var sanada gönderirim istiyorsan.
Ploop dan alacağı olan filan varsa gelsin 20 ytl ye adresini dağıtıyorum
ben direk havale yaptım 48,02 olarak hayırlı olsun
chipgold-un paketlemesini beğendim. ploop bana uğra verdiğin para cebimde muhtemelen 48 ytl civari olacak bu hafta. sana verdiğim 4 YTL den 2 sinide yanında getirmeyi unutma.
Gelemeyeceksen söyle EFT geçerim
Sipariş verirken, sayfa görüntülenemedi diyor.. tr.st sende bi dene istersen, ben sana parayı atayım sen 3 tane yollarsın abi en güzeli bu
Ben bu chipgoldan altınları yollıcakdım ploop ' a, ancak adres bilgilerini girdikden sonra sayfa yüklenemiyor Başka altını nereden alabiliriz bilen varmı arkadaşlar ? Bugünden alalımda, cuma ya kadar anca gider eline.
tr.st, chipgold, kargoya göndermiyor, ploop ' un adresi bende var sanada gönderirim istiyorsan.
Ploop dan alacağı olan filan varsa gelsin 20 ytl ye adresini dağıtıyorum
Erkencisin
böyle yüzsüzlük görmedim çarşamba'dan başlamış para istemeye ayıp ya