Benim sitemde de linkler uzun süredir var, sanırım programınız görmüyor. mucize.net/blog
bunu yapanları lütfen paylaşır mısın?Benim sitem şuan 6. sırada belki bendende almış olabilir....Bir şey söylemek istiyorum. Çünkü artık iş çığırından çıktı. Yarışma için hazırlamış ve sitemde yayınladığım içeriği kendi sitesinde kullanan bir takım üyeler mevcut. Tamamen etik olmayan bir davranış. Bunu yapan üyelerin internet adresleri elimde hakkında cezai işlemlerin uygulanmasını talep ediyorum. Çünkü defalarca pm ile uyarmama rağmen o kendisini bilir dinlememeyi seçiyor. Bir makale yazmaktan acizseniz boşuna hayatınızı burda çürütmeyin.
bunu yapanları lütfen paylaşır mısın?Benim sitem şuan 6. sırada belki bendende almış olabilir....
Helal TaWeR birde bir şey sormak istiyorum bende şuan bir 2. bir 3. de gidip geliyorum ki 2 gündür dokunmadım bile optimizasyon için. 3 Ayrı linkle geliyorum 2 etkiket 1 de içerik etiketlerden 1 tanesi 1.sayfa 2.sırada 2. si 2.sayfada altara doğru 3.süde 3.sayfada olması lazım 3 ayrı link ile aynı siteden dereceye girsem kabul olurmu bence mantık olarak olur sence TaWeR
domain aynı ise sıralamadaki en üstekine ödül veriliyor sanırım... benm diğeri sitem 2. sayfa 6 gene ben dalgalanmalardan etkilenmiyorum önüme geçen oluyor altımda kalan ben sabitim ... anahtarkelime.name.tr var altımda Onla beraber kardeş kardeş takılıoz ..... bide bu arada o kim yaa ? site sahibi name.tr olan
sakin ol şampiyonname.tr benim hacılar. blogspotun ensesindeyim. yolu tıkamayın arkadaşlar blogspotun bi boşluğunu bulup geçsem 1 e kadar yolu var. blogspotun sahibi kimse yol versin hele
ya benimde linklerim siliyor ve başka bir link ekleniyor bu normalmi 20 gündür bu sorun var.
DUYURU! YARIŞMAYA KATILIM SÜRESİ DOLMUŞTUR! MEVCUT YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLERİZ!
Dün gece [email protected] adresinden mail gönderdim.Dönüş gelmedi, bugün başvuru son denildi.Durum ne olacak ?
Siz daha önce göndermiş olduğunuz için onaylandınız.
Bi an elimi ayağımı çekiyordum Dönüş gelmediğinden ötürü sordum, dönüşü aldım şuan.Teşekkürler, kolay gelsin.
Calvin hocam,
Elenen kişiler http://forum.iyinet.com/iyinet-seo-...masi-toplam-odul-10220-tl-36.html#post1227159 bu listeden silinecek mi?
Hayır,belirli aralıklarla linkleri kontrol edip notlarımızı alıyoruz.
Özellikle sitesinde nofollow link yerleştiren arkadaşları direkt olarak eledik.