yarisma sitemizi devredebiliyor muyuz? Eger oyle ise iyinetseoyarismasi.com u satmayi planliyorum. http://2012.iyinetseoyarismasi.com/ adresiyle kasiyorum genelde.
Calvin pm ile belirttim adres değişikliği olduğunu ancak link bulunamadı yazıyor. bu listedeki adres güncellenmemiş. Başında "www" olacak şekilde düzeltilmesini rica ettim. PM'e dönmedin burayı da güncellememişsin. Mail ile tekrar bildirmem gerekiyorsa bildireyim. Linkler ekli çünkü...Arkadaşlar,
Belirli aralıklarla buradan link kontrol sonuçlarını yayınlayacağım.
Çok fazla sitede halen linklerin doğru şekilde eklenmediği tespit edildi.
Kendilerini uyarmıyoruz,uyarmayacağız.Yarışma sonlandığında bu ekran görüntülerine de göz önünde tutarak kendilerini eleyeceğiz.
Bu nedenle linklerinizi tekrar tekrar kontrol edin ve bu konuyu günde 1 kere olmak kaydıyla mutlaka okuyun.
![]()
Merhaba,
Yarışma sonuçlandığında para ödülü ve diğer ödüller ne zaman hak edenlere verilecek peki? Bunun tarihi belirli mi ?
Teşekkür ederim yazımı beğendiğin içinGoogle hiç adil davranmıyor. Birçok site olmaması gereken yerlerde. Bunu en iyi sıralamada 7. sırada olan arkadaşımızın bu yazısı açıklar herhalde: http://seollhtnbsklhyktr.blogspot.com/2012/04/seo-yarsmas-ve-sasrma.html
Teşekkür ederim yazımı beğendiğin için![]()
Bir umut düzelir mi dersin sıralama?Google belki ileri ki günlerde herkese hak ettiği sıralamayı verir.
Teşekkür ederim yazımı beğendiğin için![]()
Çok Bilmiş biri gibi konuşmak istemem fakat... Tittle etkisi o kadar fazla değil. konu yarış değil mi? bende yazılarımda bu yarışma ile ilgili yazı yayınladım mı ? tamam o zaman konuyla alakam var ve bu sıralamada yerim olmalı...google bir insan değil algoritmalardan oluşmuş bir yazılım gerekli kriterleri oluştuktan sonra neden sıralamada olmayayım ki? Ben bir Programlamacıyım Web ile haşır neşir değilim.... Ama bir program neleri baz alır bilirim....Şöyle bir sıkıntı var ama Yarışma kelimesi "iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr" bu title'da yazılı olması gerekmezmi neden derseniz.
ortalama 200 site "iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr" bu kelimeyi kullanıp siz "İyi net Seo Yarışması" bu kelimeyi kullanırsanız google sizi farklı kılar yönetiminde bu konuda müdahale etmesi gerekmektedir. Yoksa ben mi yanlış biliyorum öylede olabilir aydınlatırsalar iyi olur.
Çok Bilmiş biri gibi konuşmak istemem fakat... Tittle etkisi o kadar fazla değil. konu yarış değil mi? bende yazılarımda bu yarışma ile ilgili yazı yayınladım mı ? tamam o zaman konuyla alakam var ve bu sıralamada yerim olmalı...google bir insan değil algoritmalardan oluşmuş bir yazılım gerekli kriterleri oluştuktan sonra neden sıralamada olmayayım ki? Ben bir Programlamacıyım Web ile haşır neşir değilim.... Ama bir program neleri baz alır bilirim....
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.