Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

İyinet 2012 Seo yarışması - TOPLAM ÖDÜL :10220 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

med141

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
8
30 temmuza kadar bu samanın altından ne sular geçer :) bu sıralamada daha çok değişir bence :)

CaLViN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
146
Arkadaşlar,
Belirli aralıklarla buradan link kontrol sonuçlarını yayınlayacağım.
Çok fazla sitede halen linklerin doğru şekilde eklenmediği tespit edildi.
Kendilerini uyarmıyoruz,uyarmayacağız.Yarışma sonlandığında bu ekran görüntülerine de göz önünde tutarak kendilerini eleyeceğiz.
Bu nedenle linklerinizi tekrar tekrar kontrol edin ve bu konuyu günde 1 kere olmak kaydıyla mutlaka okuyun.

04.28.2012-12.08.15.png

TaWeR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
hocam site ziyaretlerinden takip ediyorum arasıra uğruyorsunuz :) (Kontrol amaçlı)

me3met

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
65
yarışmadan çekildim email ile bildirildi.

WebKing26

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
17
Siteme sürekli saldırı yapılıyor.
Yarışmadan çekiliyorum.

ozanTi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
86
Arkadaşlar,
Belirli aralıklarla buradan link kontrol sonuçlarını yayınlayacağım.
Çok fazla sitede halen linklerin doğru şekilde eklenmediği tespit edildi.
Kendilerini uyarmıyoruz,uyarmayacağız.Yarışma sonlandığında bu ekran görüntülerine de göz önünde tutarak kendilerini eleyeceğiz.
Bu nedenle linklerinizi tekrar tekrar kontrol edin ve bu konuyu günde 1 kere olmak kaydıyla mutlaka okuyun.

04.28.2012-12.08.15.png
Calvin pm ile belirttim adres değişikliği olduğunu ancak link bulunamadı yazıyor. bu listedeki adres güncellenmemiş. Başında "www" olacak şekilde düzeltilmesini rica ettim. PM'e dönmedin burayı da güncellememişsin. Mail ile tekrar bildirmem gerekiyorsa bildireyim. Linkler ekli çünkü...

goksucan

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
boş vakitlerinizi bu tarz değerli işlerlerle dahada değerlendirdiğiniz için tebrik ederim.

Serdar SEZEN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Arkadaşlar herkese başarılar bu benim için ilk deneyimim olacak ve yarışmayı geç duydum ama konuyu ekledim şuan 8. sayfanın tam ortalarında bir yerlerde gözüküyorum.

mbugrad

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
39
Merhaba,

Yarışma sonuçlandığında para ödülü ve diğer ödüller ne zaman hak edenlere verilecek peki? Bunun tarihi belirli mi ?

TaWeR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Bir umut düzelir mi dersin sıralama? :D Google belki ileri ki günlerde herkese hak ettiği sıralamayı verir.

Düzelecek yakındır şuanki sıralamadaki üst sıralar google'ın tasvir etmediği link yöntemi ile ordalar...Ha dersin bu google tasvir etmiyor neden orda tutuyor...... :) Özgün içeriklerin özgün oldugunu kanıtlaması biraz zaman alacak .... bnm diğer sitem 4. sayfada orda sabitlendi ama bir atakla ilk sayfaya geliceğinden eminim....

Serdar SEZEN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Teşekkür ederim yazımı beğendiğin için :)

Şöyle bir sıkıntı var ama Yarışma kelimesi "iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr" bu title'da yazılı olması gerekmezmi neden derseniz.

ortalama 200 site "iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr" bu kelimeyi kullanıp siz "İyi net Seo Yarışması" bu kelimeyi kullanırsanız google sizi farklı kılar yönetiminde bu konuda müdahale etmesi gerekmektedir. Yoksa ben mi yanlış biliyorum öylede olabilir aydınlatırsalar iyi olur.

TaWeR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
Şöyle bir sıkıntı var ama Yarışma kelimesi "iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr" bu title'da yazılı olması gerekmezmi neden derseniz.

ortalama 200 site "iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr" bu kelimeyi kullanıp siz "İyi net Seo Yarışması" bu kelimeyi kullanırsanız google sizi farklı kılar yönetiminde bu konuda müdahale etmesi gerekmektedir. Yoksa ben mi yanlış biliyorum öylede olabilir aydınlatırsalar iyi olur.
Çok Bilmiş biri gibi konuşmak istemem fakat... Tittle etkisi o kadar fazla değil. konu yarış değil mi? bende yazılarımda bu yarışma ile ilgili yazı yayınladım mı ? tamam o zaman konuyla alakam var ve bu sıralamada yerim olmalı...google bir insan değil algoritmalardan oluşmuş bir yazılım gerekli kriterleri oluştuktan sonra neden sıralamada olmayayım ki? Ben bir Programlamacıyım Web ile haşır neşir değilim.... Ama bir program neleri baz alır bilirim....

Emre Bartın

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Katılacak arkadaşlara başarılar dilerim, işlerimden dolayı yoğun olduğumdan katılamıyorum.

Serdar SEZEN

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Çok Bilmiş biri gibi konuşmak istemem fakat... Tittle etkisi o kadar fazla değil. konu yarış değil mi? bende yazılarımda bu yarışma ile ilgili yazı yayınladım mı ? tamam o zaman konuyla alakam var ve bu sıralamada yerim olmalı...google bir insan değil algoritmalardan oluşmuş bir yazılım gerekli kriterleri oluştuktan sonra neden sıralamada olmayayım ki? Ben bir Programlamacıyım Web ile haşır neşir değilim.... Ama bir program neleri baz alır bilirim....

Bende çok iyi bildiğimi iddia edemem fakat 150 site aynı titleyi kullanıp bir başkası farklı title kullanırsa bu dikkat çeker ve etkide eder mantık olarak. Çünkü bir içerik girmeden önce armaa sonuçlarında tam hedefe ulaşmak için en başta title geliyor. Bu benim bildiğim tabiiki bana bu mantıklı da geliyor hani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...