Link almak veya satmak yasak değil.
Bir sıralamada bir sitenin alt sayfaları sıralamaya girmişse,sadece en üst dereceli sayfa ödül alır.
Sıralama konusundaki sorumun cevabını sanırım eksik sorduğumdan dolayı alamadım. Şimdi üstat diyelim benim sitem hem 2. sırada hem 3. sırada linklendi. Tamam ben ikinci sıradaki ödülü alacağım. Lakin dördüncü sıradaki arkadaş üçüncü mü sayılacak? Yoksa yarışmanın üçüncüsü olmayacak mı?
Gece 4 te kalktım kasıyorum hala. Algı eksikliği varsa kusura bakmayın
Tabi doğal olarak 4. sıradaki site 3. sayılır.
Bir sıralamada bir sitenin alt sayfaları sıralamaya girmişse,sadece en üst dereceli sayfa ödül alır.
Girmeyecekmiş hocam. 2-3 mesaj üstte moderatör arkadaş açıkladı. Yani sadece kod ekleyen ve yarışmaya katılan siteler sıralamalarda olacak.
Peki yarışma sonucunda 1. sırada ki site bir Video sitesi olursa 1. nin kim olduğuna nasıl karar verilecek onu merak ettim
bilgilendirmelere baktığımda rastlamadım
o yüzden bir kaç ayrıntıyı bilgilendirirmisiniz.
bildiğiniz gibi google yer ve ip yada açıksa üyelik tanıyor.
yani sıralama kontrolünü nasıl yapılıyor?
http://www.searchenginegenie.com/google-rank-checker.html
sepof, googlesıralama gibi servisler çok yakın sonuçlar versede birbirinden farklı çıktığı zamanlara rastladım.
yada tunel kullandığınızda girdiğiniz vilayete göre sıralama değişiyor
teşekkürler
bilgilendirmelere baktığımda rastlamadım
o yüzden bir kaç ayrıntıyı bilgilendirirmisiniz.
bildiğiniz gibi google yer ve ip yada açıksa üyelik tanıyor.
yani sıralama kontrolünü nasıl yapılıyor?
http://www.searchenginegenie.com/google-rank-checker.html
sepof, googlesıralama gibi servisler çok yakın sonuçlar versede birbirinden farklı çıktığı zamanlara rastladım.
yada tunel kullandığınızda girdiğiniz vilayete göre sıralama değişiyor
teşekkürler
Gizli taramadan kontrol yapabilirsiniz bu sayede hiç bir üyelikten giriş yapmış gibi görmezsiniz. Ayrıca konum sorunu bu kelimede bir sıkıntı yaratmayacaktır.
------------
@CaLViN
Bir konudaki yorumunuda merak ediyorum 2008 deki bir seo yarışmasında anasayfam 3. alt sayfam ise 4. olmuştu ve ben bu iki sıralamadanda ödül almıştım ki mantık çerçevesinde diğer siteler benim alt sayfamı geçememişlerse ben onlardan daha çok emek vermişimdir. Bu yüzdendirki bir siteye iki ödül verilmemesi için neden bir engel koydunuz anlamış değilim Bu mantığa göre bende desemki yarışmada sadece tek bir blogspot ödül kazansın :hihi: aynı mantıkla hareket ediyoruz çünkü