İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Ailesi

Raqe

1
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Herkese Sevgiler Saygılar;

Sevgili üyelerimiz bildiğiniz üzere sitemizde (buton,statusicon,editör,ve bazı ikon) değişiklikler oldu iyinet yönetimi olarak sizler için güzel seviyeli bir platform oluşturmak istiyoruz.

Sitemizde görsel değişikliğe gitmeyi planlıyoruz ama bu sadece bizim verebileceğimiz bir karar olmadığı için sizlerin görüşlerini de almaya karar vermiş olup sizlerden gelen (şu olmalı,şöyle olabilir,şöyle olsa daha güzel olur gibi) fikirler çerçevesinde hareket etmeyi düşünüyoruz.

Aklınıza gelen şöyle olması güzel olur dediğiniz fikirleri bu başlık altında paylaşabilirsiniz

İyinet Yönetimi

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
klasik tema seçenekler dahilinde olmalıdır...

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
bir kere davetiye sistemi ahkkıdna bilgi alamk istiyorum,nasıl çoğalıyor vs. gibi.:harika:

berqan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Görsellikte iç acıcı renkler kullanılmalıdır.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Dinamik ve de tatlı :) olmalı bence.

O foruma/bölüme veya sayfaya uygun özellik gerekiyorsa, DP veya Dnforum örneklerinde olduğu gibi birebir kodlamayla olmalı. Olaya daha profesyonel yaklaşım olursa daha iyi olur.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Forumu buton, icon veya table lar ile değiştiremez farklılık yaratamazsınız. Webmaster forumu olarak insanların asıl ihtiyacı olan sabit konular mevcut değil. En eskiside, ondan sonrakide hep bu hataları yaptı. Siz yapmayın bari. Janjanlı forumdan çok insanların bilgiye ihtiyacı var. Forumu ayakta tutmak, insanları içeriye çekmek sadece ticaret alanını hareketlendirmek, butonları vs değiştirmekle olmaz.

Örneğin ben dün akşam dns konusunda yıllardır bildiğim bir doğrunun, aslında ne kadar basit bir işlemle halledildiğini calvin den öğrendim. Ama adam özel ilgi gösterdi diye. Mesela bu konu gibi, ve bu konu haricinde yüzlerce konu gibi bilgi veren içerikler yayınlanmalı. Webmaster forumunda bulamadıgımz cevapları alakasız spam bloglarında buluyor olmamız ne kadar yanlış bir yolda oldugumuzun göstergesidir.

Ancak bunu forum kategorisi içinde sabit başlık olarak değil. Binlerce insanın alışık olduğu blog tarzında vermeli akabinde kategori içlerinden konu başlıkları olarak yayınlanmalıdır.

Benim düşüncelerim bunlar :)

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Her ikisi de gerekli paşa hazretleri :p :)

<konu dışı>bu arada özel üye yerine, madem askeri tabir kullanıyoruz, mit jitem falan yazsanız daha hoş olur :p </konudışı>

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
<konu dışı>bu arada özel üye yerine, madem askeri tabir kullanıyoruz, mit jitem falan yazsanız daha hoş olur :p </konudışı>

[KONU DIŞI]he yapalım ki sonra tek tek bizi içeri alsınlar. =)[/KONU DIŞI]

Darkart'a katılmamak elde değil...

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
ozanti
esprilerinle forum karnaval havası estiriyosun valla :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
aslında tam olarak bilmiyorum ama iyinetin teması şuanda vb default olan mı? kaç yıl oldu bu forumdayım hep aynı tema ile takıldım forumda, aktif olarak kullanılan tema hangisi?
şuanda versiyon 3 stilden yazıyorum ama geliştirilsin ve bu kullanılsın kanımca, ayrıca google indexinden çıkan bi sürü url bulunabilir, belli başlı üyelerin önemli konuları hortlatması şart, bişey daha sormak istiyorum turgayın iş yeriyle bi alakası var mı iyinetin? davetiye sistemine de değinmek istiyorum, geçen foruma girdiğimde 60 küsur davetiyem vardı şimdi 70 küsur olmuş, normalmidir sayın adminim?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Deneme yapmak istiyorum, birinci satır, ikinci satır. Deneme başarısız. İyinet v3'te, textboxta satır aralıklarını göndermiyor, tek satır halinde gönderiyor. Ayrıca, düzenle dediğimizde gelen KAYIT ET butonuna bastığımızda da değişiklikleri almıyor, tekrardan Düzenleyin'e basıp Gelişmiş Modda düzenleme yapmak gerekiyor :)

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
tasarım çok umurumda değil ama her hafta çeşitli kampanyalar düzenlense harika olur
yönetimin belirlediği 1 kişiye gold üyelik, 1 kişinin sitesine 1 hafta reklam, 1 kişiye başka .... vs. çoğaltılabilir
bu şekilde üyelere yaklaşımlar siteye renk katar diye düşünüyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.