İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Ankara İftarı

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Benim yemek yeme olayı biraz acaip ondan beni pas geçin .Allah nasip ederse gelecek Ramazan'a artık :D

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Sevmiyorum abi ben bu buluşma olaylarını :D

Sonra da ağla... Ben çok antisosyal oldum n'apacağım diye. Bunu kulaklarından asmak lazım. :)))

Evet isimleri alalım..

Beni de yaz amca. O gün Ankara'da olacağım inşallah. Kuvvelte muhtemel niyetli olamam ama yine de büyük bir aksilik çıkmazsa tepenizdeyim. :gül:

Zamanında o lokantanın balonlarını da ben yapıyordum. :gül: :gül: :gül: :gül:

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Gel çay iç... Ama nereye kadar hayır gel(e)mem diyeceksin? Amaç sadece yemek vs değilki?

X

Xman

Misafir
Millet Denizli den kalkıp geliyor, Ankara da oturanlardan ses yok, ne iş anlamadım :)

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Ne zaman buluşmalara katılmaya niyetlensem bir aksilik çıkıyor. Bir sorun olmazsa bende katılabilirim. Emek 4. Cad. demişsiniz Ankaray'la gelsek yakınlarda bir yerdemi orası ?

X

Xman

Misafir
Tamam benide ekleyin :)

Ekledim

Ne zaman buluşmalara katılmaya niyetlensem bir aksilik çıkıyor. Bir sorun olmazsa bende katılabilirim. Emek 4. Cad. demişsiniz Ankaray'la gelsek yakınlarda bir yerdemi orası ?

Ankaray ile Emek istasyonunda inince 150 metre yürüyeceksin, 6-7 dakika sürmez, inince ilk gördüğüne 4. caddeye nasıl giderim de :D tarifi çok kolay..

Berk Uçar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
O tarihte küçük bir ihtimal ankarada olma ihtimalim var belki gelebilirim,geçen hafta ankaradaydım keşke görüşseydik:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.