İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet antalya buluşması

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bursa buluşurda Antalya buluşamamaz mı :) ? Yeri henüz belli olmamak üzere Antalya buluşması organize etmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar PM veya bu mesajın altında bildirsinler. Muhtemel tarih 8 Aralık 2007 dir. Aramızda çalışan arkadaşlarımız olduğu için saat dilimini ortaklaşa belirleyebiliriz.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
:D walla hanımdan izin almak zor oluyor bu aralar. 6 sında yaparsanız hem benim doğum günü hediyelerimide getirirsiniz.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
:D walla hanımdan izin almak zor oluyor bu aralar. 6 sında yaparsanız hem benim doğum günü hediyelerimide getirirsiniz.

Hafta içine geliyor 6 sı :) 2 gün sonra hallederiz sorun olmaz. Buluşma gündüz gerçekleşcek izin alma konusundada sorun olmaz herhalde.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Biz ara sıra buluşuyoruz zaten ücretsiz yazılım olarak :D.

Tenpin Bowling ve Bilardo Turnuvası.

bilardoo.jpg

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
Tanımayınca insanlar çekiniyor heralde bir birinden zaten antalyada bulunanda fazla kişi yok sanırım iyinet ten.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Buluşmaya arkadaşlar katılır ise buluşma yeri 5M Migros olmayacaktır. Daha sakin bir mekan tercihimdir. Işıklar caddesinde bir yer veya Dedeman tarafında bir yer olabilitesi yüksek.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
hocam yazın bulaşalım bence Lara plajda :D Çok zevkli olur denize filan girer bambi jumping yaparız muza binip jey sky süreriz :D herkes adsense paralarını alır gelir bitene kadar eğleniriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.