o bir kişinin ne eşitsizliği varmış, sayın mod. ayrıca forumda ikilik yaratmak ta, yakışmıyor, yöneticiye yakışmaz..
ne diyebilirimki başka, yöneticinin söylediği lafa bakın, yazık böyle yöneticiye.. protesto ediyorum..
kimin hak edip etmediğini söylemek size düşmez... tarafsız olmalısın.. güvenirliliğine gölge düşmüştür..
yönetici olarak kuralları iyi okumak gerekir.
kişisel olarak sizin gibi benimde bir oyum var amacınız burda bana saldırmaksa sizi banlamaktan çekinmeyeceğimi daha önceki bir tartışma konusunda belirtmiştim.. eğer istediğiniz buysa hemen yapabilirim..
burdaki 10dan fazla kişi içinden ben herkesi bu hediyeye değer görüyorum sadece birisi bana göre paylaşım yapmadan bu oyları arkadaşları vasıtasıyla alıyor.. ve buna tepki olarak bir kişi hariç herkese oy vericem bir yönetici olmam haklarımın sizden az oldugu anlamına gelmiyor.. her yöneticinin oldugu gibi benimde sadece tek bir oy hakkım var.. ve bunu bana göre en iyi şekilde kullanıcam.. niye bundan bu şekilde gocundugunuzu anlayamadım
tek bir teorim var...
bizim insanlığımızı koruyarak sizin neden moderatörlükten çıkarıldıgınızı forumda açıklamamış olmamız olabilir diyorum sadece.. o günden beri düşman değilmisiniz bize?
mesela biz deseydik ki
bazı moderatörler tanıdığı arkadaşı olan iş yaptıgı kullanıcılara ceza vermeden önce "canım kusura bakma sana ceza vermek zorundayım ama eğer mesajını editleyip silersen sana ceza vermekten kurtulabilirim" diyip insanları kayırıyor deseydik.. o insanları herkes bu forumda bu şekilde tanımazdı ve neden gidip diğer platformlarda arkamızdan bu kadar laf ettiklerini anlayabilirlerdi dimi??
ama yok biz insanlığımızı koruduk.. herkesin hataları olur dedik.. fakat sonuç ne oldu? insanlar hatalarından ders çıkaramadığı gibi bide her fırsatta üstümüze yürüdü..
sizce ne yapmalıyım?
cevap hakkınız olsun diye şuan hala foruma cevap yazabiliyorsunuz mesajınızı bekliyorum 4 gözle..