- Reaction score
- 122
off çok pis laf yaptı grafix ben üst sırada ben olsam oturur makale yazarım deneyimlerimle ilgili bakalım üst sıradakiler napcak
en azından benim oylarım alnımın hakkı
Ayni oy sayisini alanlar arasinda 5 gunluk ek bir oylama daha yapacagiz.
Tekrardan ayni oy sayisini alanlar cikarsa 3 gunluk ek bir oylama daha.
Sonra esitlik devam ederse penaltilara basliycaz.
benim bir gol daha atmam lazım
Evet arkadaşlar angelonun dediği gibi siz adaletli oy verip üzerinize düşeni yapın yeterlidir.Çünkü seçimler sürekli devam ediyor.Paylaşım yapan herkes hediyesini alacaktır.Ayrıca bu seçimin daha adaletli bir şekilde yapılabileceğini savunan varsa bize bildirsin mantıklı ise o sistemi uygulayalım.
Anketin hakkı çoğunluğun seçtiği kişidir. Belirli bir seviyeye ulaşmış herkesin oy verme hakkı var. Seçilen bir kişiye sen bunu haketmiyordun başkası hakediyordu dersek hem o kişiye, hem de ona oy veren bir sürü kişiye haksızlık etmiş oluruz.
demişsin ama ben öyle görmüyorum...Bana verilen 8 oyda mesela çok saçma
NeFuSa öncelikle
demişsin ama ben öyle görmüyorum...
Mesela ben sana da oy verdim Grafix'e de...
Sana vermemdeki nedeni çok basit bir şekilde söylim.
İlginden dolayı verdim. Mesela bir paylaşım sırasında senden bir istek te bulundum kırmadan hemen isteğimi yerine getirdin, birde özel mesaj atarak haber verdin. Bu mesela benim çok hoşuma gitti.
Tabiki sadece bu değildi. yukarıda da bahsettiğim gibi basit bir şekilde "forumla ilgili görüyorum" ...
kendimce oylarımdan birini hak ettiğini düşünyorum. Kendine böyle haksızlık etme bence... Tabi ki sana oy verenlerede