Arkadaşlar kazanan arkadaşı tebrik ederim şimdiden.
Ben istemeyerek çekiliyorum yarışmadan, sitem yine ddos alıyor. Forumda bilinen tek sitem bu, bu siteyede hep bel altı vuruluyor. 12 Aralıkta silah altına alıncam, bilmiyorum kim uğraşıyor benle bu kadar bilmiyorum. Ama hakkım helal değil.
İşim gücüm var, daha asker alışverişi yapıcam, bugün bile pc başında saat 01.00 olsunda yerimi öğrenim diye bekliyorum bide yarın host taşıma ile uğraşıcam, vakit bulamazsamda site temelli kapancak.
Yok üstadım çekilme değilde, diskalifiye olmam lazım sanırım. Malum kapalı, kapalı bir site seçilemezki ayın sitesi. Kim oy verecek, yönetici nasıl değerlendirecek.
Askere gider ayak çok canım sıkkın, siteyi devrettiğim arkadaşımda bilgisiz, sadece siteye post giriyor o kadar. Site herhalde en az 5 ay kapalı kalcak.
Full yedek alıp halletcem yarın, full yedek alıp, başka bir hosta taşıcam. Asker alışverişinden falan vakit kalırsa. Daha bilmiyorum neresi olcak askerlik bu gece saat 01.00'da belli olcak neresi çıktı.
Ekleme: İşin ironik yanı, kara kuvvetleri komutanlığının sitesi çöküyor ikidebir. Kızamıyorumda benim kendi sitelerimden biride göçmüş, nasıl laf etcem kkk'na