Bi fikrim var, üyeliğinden 1 ay geçmemiş olanların oyları sayılmasın. Daha güzel olabilir.
Aklın yolu bir işte, 12 Kasım'dan sonra üye olanların oyu sayılmamalı.
En çok multi açan (arkadaşı olan) kazanıcak bu yarışmayı yoksa.
Bi fikrim var, üyeliğinden 1 ay geçmemiş olanların oyları sayılmasın. Daha güzel olabilir.
Burda aslında adaletsizlik var çevresi olan karışmayı kazanacak. Kişi dışardan üye getirecek sadece oy amaçlı siteye üye olup oyunu kullanacak bu sayede yarışmayı kazanma seviyesine gelecek bu aslında kural dışı olması gerek ama bakıyorum bir sorun teşkil etmiyor çünkü bu olay sitenin de işine geliyor üye kazanıyorlar. Umarım gerçekten hak eden kazanır.
NOT: Ben sadece görüşümü belirttim lütfen mesajı silmeyiniz moderatörler.
Yarışma kurallarında açıkça belirttik. Yazılmayan şeyleri tartışmanın bir anlamı yok. Siteye yeni üye olanların da oyları geçerlidir. Sadece multi üyelikler açılarak kullanılan oylar geçersiz sayılacaktır. Sadece oy kullanmak için üye olanlar olabilir. Sizler sitelerinizde, çevrenizde yarışmayı duyurup, arkadaşlarınızı oy kullanmaya teşvik edebilirsiniz.
Bundan sonra bu tarz konuşmalar yapılmasın lütfen. Hiçbirşey değişmeyecektir.
Ayrıca halk oylaması %50 etkilidir. Bunu daha önce açıkladık. Burda 1000 oy alıp fark atan bir site, yarışmayı kazanamayabilir. Lütfen artık tartışmaları bir kenara bırakalım. Yapıcı olmaya çalışalım.
Burda aslında adaletsizlik var çevresi olan karışmayı kazanacak. Kişi dışardan üye getirecek sadece oy amaçlı siteye üye olup oyunu kullanacak bu sayede yarışmayı kazanma seviyesine gelecek bu aslında kural dışı olması gerek ama bakıyorum bir sorun teşkil etmiyor çünkü bu olay sitenin de işine geliyor üye kazanıyorlar. Umarım gerçekten hak eden kazanır.
NOT: Ben sadece görüşümü belirttim lütfen mesajı silmeyiniz moderatörler.