İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Bumerang !

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce alexa, yorum vb dayanışma grupları açılmıştı. Ve verimini sitelerimizde gördük bu çalışmaların.

Sistem nasıl olacak:

Minimum tekil hiti 700 olan siteler katılsın (Ben 2k sitem ile katılırım)

Minimum 4 kişi olunca başlarız, sitemizde reklam alanlarından birisini bu listede yer alacak arkadaşlara ayıracağız.

Ve her hafta sıra listedeki diğer arkadaşın sitesine geçecek.

Bu şekilde bir dayanışma uygulaması isteyenler varsa (yada reklama bütçe ayırmayan/daha fazla reklam vermek isteyen) konu altına yazsınlar lütfen.

Birnevi iyinet bumerang ! :)

Graphics6

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyi çalışmalar dilerim,düşünce güzel. Boş zaman bulabilirsem bende katılmaktan mutluluk duyarım.

Saygılarımla.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Boş zamanınız var mı ? Listeye ekliyim mi sizide üstadım ? =)

Graphics6

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Boş zamanınız var mı ? Listeye ekliyim mi sizide üstadım ? =)

Vallahi çok isterdim,tasarım yapmaktan,forumlarda aylak aylak takılmaktan zaman bulamıyorum,ilerleyen zamanlarda bilgilendiririm sizleri bende katılırım. Şuanlık hiç zamanım yok bu tür işlerde :(

Sağolun üstadım,ben sizi bilgilendiririm boş zamanımda.
Saygılarımla. İyi çalışmalar dilerim tekrardan :)

Serhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim sitemin hiti yok denilcek kadar az çünkü 2. haftası :) Yardımcı olmak isterseniz sitenin 10 yıllık alan adı satın alındı, 10 sene içinde büyürüm, ben size yardım ederim inşallah :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.