18 yaşından küçüklere ödül verme konusunda sıkıntı olabilirmi merak ettim? Yasal şeyler falan...
Ne yasal şeyleri ? Yok öyle birşey..
18 yaşından küçüklere ödül verme konusunda sıkıntı olabilirmi merak ettim? Yasal şeyler falan...
Bloglar açık alanlarda barındırılamaz.
Blog ana makine adının bir alt etki alanı olmalıdır. Örneğin şunu deneyin
www.siteadi.com
Ne yasal şeyleri ? Yok öyle birşey..
www koyarak dene başına
Eklenmesi gereken linklerin site içinde koyulması gereken yerleri siz belirtecekmisiniz?
Turgay hocam şimdiden sorayımda az önce kayıt ettirdim yarışma için ve ilerde kullanabileceğim birşey olsun diye düşündüm. Frmseo.com domain adı yarışma açısından bir sorun olmaz değil mi? Ben baştan sorayımda sonra birileri birşeyler der.
Benim için kayıt tarihi önemli. ismi önemli değil. Kelime açıklandıktan sonra kayıt ettiyseniz sorun yok.
Bunları keşke ilk başta ilk mesajınızda belirtseydiniz. Dilerseniz bu durumu kurallara ekleyin. Bu mesajı görmeseydim sadece anasayfadan link vericektim ki diğer yarışmaların hepsinde de bu şekilde yaptık. r10 yarışmalarında böyle bir kural yoktu (tüm kodların tüm siteye eklenmesi yönünde) dolayısıyla böyle bir soru sormamıştım iyinetin yarışması için. Banner dahil tüm kodları tüm site içerisinde yayınlamak zorundamıyız şimdi?Her sayfada görünmesi önemli benim için. yeri önemli değil.
Bunları keşke ilk başta ilk mesajınızda belirtseydiniz. Dilerseniz bu durumu kurallara ekleyin. Bu mesajı görmeseydim sadece anasayfadan link vericektim ki diğer yarışmaların hepsinde de bu şekilde yaptık. r10 yarışmalarında böyle bir kural yoktu (tüm kodların tüm siteye eklenmesi yönünde) dolayısıyla böyle bir soru sormamıştım iyinetin yarışması için. Banner dahil tüm kodları tüm site içerisinde yayınlamak zorundamıyız şimdi?