T
trgy
Misafir
Mesela yarışma günü alınmış ve içerik girilmiş bir domainim var. Yarışma katılımının son günü ( 2 ay sonra dendi ) yarışmaya katılmak istiyorum bu mümkün müdür ?
Mümkündür
Mesela yarışma günü alınmış ve içerik girilmiş bir domainim var. Yarışma katılımının son günü ( 2 ay sonra dendi ) yarışmaya katılmak istiyorum bu mümkün müdür ?
subdomain ile katılmak yasaktır.
benim verdiğim kodların dışında bir tek tema veya bir başka copyright hakları bulunan linkleri çıkış yapabilirsiniz.
@Trgy neden kontrol linki " karakterlerini içeriyor.
Tırnak işareti ile sonuçlar değişebilir. O konuda bir düzeltme/açıklama varmı ?
tırnak içinde arama yapıldığı zaman kelimeler birarada aranır ama tırnak içinde yazılmazsa senin de dediğin gibi sıralamalarda değişiklik olabilir. Yani doğru olanı tırnak içidir.
http://iyinetfrmtrtrkygnclrwebmaster2010.blogspot.com/
bu siteyle katılmak kurallara uygunmu?
birde katıldığımı belirtmek için mail fln atmam gerekiyormu?
Tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Adil ve zevkli bir yarışma olmasını umuyorum. http://www.iyinet-frmtrtrkygnclrwebmasterseoyarismasi.com adresiyle "İyinet Frmtr Trkygnclr Webmaster Seo Yarışması" yarışmaya katıldım.
yarışma için 2 farklı web sayfamız varsayalım, bu sitelerden bir birine link vermemiz sorun teşkil eder mi?
Esasında bir seo taktiğidir, sorun teşkil etmemesi gerekiyor?
Katıldık katılmasınada, katıldığımızı nereye mail olarak atacağız ?
Yoksa yarışma bitince herkesten sitesini teyit etmesimi istenecek ?
Kural dışı olur.
Çünkü link çıkışı yasak, kimin hangi site diye takip edemem.
Ha şöyle olabilir belki ;
A sitesi yarışmaya katılmaz , B sitesi katılır.İkiside seoyla alakalı olur ama A ile B 'yi beslersin.Buda bir sorun teşkil etmez sanırım.
sitenin isminde iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması kelimeleri geçmesi mi lazım ?
yarışma domainini aldım fakat, host açtığım yerin sahibi özel sebeblerinden ötürü nete gelemiyormuş ve farklı bir host'ada almak istemiyorum.Sitenin bir kaç gün kapalı kalmasının bir mahsuru var mı ?
Mr_DVT'un bana dediğine göre ; salı günü linklerin eklenmesi gerekiyormuş, eklenilmediği taktirde yarışmaya katılmaya hak kazanamayacağız?
dediğim gibi host sorunum 3 4 gün daha sürebilir ve siteyi kurmaya en geç 5 gün içinde başlayacağım, bu sorun teşkil edermi ? yani şu zamana kadar sitelerin aktif olması gibi bir şart varmı ?