- Reaction score
- 122
Yav biraz reklamsal açıdan zayıfmı ne seo yarışma tanıtımı...Bi flash yapılamadımı üste ödülelri sıralayan ?
Emin olun geç değilkatılmayı düşünüyorum fakat geç kaldığımı düşündüm. 2 ay bitmiş başlangıçtan bu yana.
biraz araştırma yapıp tekrar karar vercem
Tanıtım ve organizasyonun duyurulması adına birkaç fikir sunmuştum fakat anladığım kadarıyla daha fazla tanıtım yapılmayacak.Yav biraz reklamsal açıdan zayıfmı ne seo yarışma tanıtımı...Bi flash yapılamadımı üste ödülelri sıralayan ?
Web sitelerini hekleyip, kaynak koduna hekerın kendi sitesine giden link kodlarının eklenmesi.ayrıca heklinkten kasıt nedir ?
Yarışma için son katılım tarihi belirlendi. Ev taşıma işlemim bitsin bi kaç açıklama yapacağım.
ben yarışmaya bugün aldığım bir domainle katıldım, bu durum geçersizmidir.
domainin içinde seo yarışma kelimesi geçmek zorundamı ?
Trgy hocam banner'in reklam sitesi bayağı bir süreden beri kapalı galiba kimse yazmamış ama ben yazayım dedim.
Tahmini bir tarih verebilirmisiniz? Katılmak isteyen arkadaşlar vardıda.
Selamlar Öncelikle Hocam Hayırlısı Olsun Umarım Bende Katılırım Ama Bilmmiyom Nasıl Katılıcam Öğrenirim Gerçi Herşey İçin Sağol Turgay Hocam Sizi Seviyorum
[email protected] mail adresine domaina dı iyinet kullanıcı adı ve tel numası ile eklemek isteiğini yazıyorsun. yarışma kuralları zaten belli, katılım bu şekilde oluyor hocam