İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet DONATE (Bağış Yap) Butonu eklentisi aktifdir

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Arkadaşlar ben bu forumda bir çok şey öğrendim ve gerçektende öğrenmeye devam ediyorum forum adminimiz ne kadar soğuk olsada gerçek anlamda bizler için güzel şeyler yapmaya çalışan birisi bende ısrarımla iyinette donate (Bağış) olayı açılmıştır bence yerinde bir karar isteyen gönlünden ne koparsa altta vereceğim linke tıklayıp bağışını yapabilir..
Hepinize saygılarımla
Tuşun kullanımı kontrol panelinizde sol üsttedir.

Konuyu arkadaşlarım belki sabitleyebilir ekleyecek sözleri olan elbette ekleyebilir polemik yaratmadan...

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Evet olması gerektiğini başka bir başlık altında bende belirtmiştim. İyinet'in bağışa falan ihtiyacı yok bunu hepimiz biliyoruz, ama bizim bu yapacağımız da zaten nacizane yardım.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Şeffaflık söz konusu olabilir mi?

Örneğin geçen yıl Wikipedia'ya yapılan bağışlar güncellenerek üst köşede gözüküyordu.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Çok güzel bir fikir :) tebrik ederim ama şimdi bir çok kişi reklam alan bir siteye bağışmı yapılır diyecektir ve buda doğal olarak bağış yapmak isteyen insanın içinden gelse bile oda para kazanıyor diyecektir ve bağış yapmama ihtimali yükselecektir. Buradaki insanların %80 inin webmaster olduğdan eminiz sitedeki reklamları yalnışlıkla tıklama ihtimali 1000/1 olacağından dolayı reklamlardanda fazla para kanabileceğini zannetmiyorum. Bu reklamları kaldırıp üstteki logolardan birinin yanına konsa donote sanırım daha çok kişi bağış yapar.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Çok güzel bir fikir :) tebrik ederim ama şimdi bir çok kişi reklam alan bir siteye bağışmı yapılır diyecektir ve buda doğal olarak bağış yapmak isteyen insanın içinden gelse bile oda para kazanıyor diyecektir ve bağış yapmama ihtimali yükselecektir. Buradaki insanların %80 inin webmaster olduğdan eminiz sitedeki reklamları yalnışlıkla tıklama ihtimali 1000/1 olacağından dolayı reklamlardanda fazla para kanabileceğini zannetmiyorum. Bu reklamları kaldırıp üstteki logolardan birinin yanına konsa donote sanırım daha çok kişi bağış yapar.

Bu her siteye giren gönlünden ne koparsa versin olayı değil ki.
Mesela kahveye falan gideniniz varsa bilir, orada bir kutu olur ve isteyen istediği kadar para bırakır oraya.
Sonra kahveye herkesin ortak kullanabileceği bir şeyler alınır.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Bu her siteye giren gönlünden ne koparsa versin olayı değil ki.
Mesela kahveye falan gideniniz varsa bilir, orada bir kutu olur ve isteyen istediği kadar para bırakır oraya.
Sonra kahveye herkesin ortak kullanabileceği bir şeyler alınır.

Hocam ben konuyu anladım daha cazip bir hala nasıl getirilebilir diye yazmıştım tabiki kararı site sahibi verecek. Sonuçta kahveye alınan bir bilardo masasını her kes kullanamıyor :).

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Hocam ben konuyu anladım daha cazip bir hala nasıl getirilebilir diye yazmıştım tabiki kararı site sahibi verecek. Sonuçta kahveye alınan bir bilardo masasını her kes kullanamıyor :).

Kahve sadece bir örnekti.
Ama bu foruma girdiğin sürece alınan şeylerden ister istemez faydalanacaksın.
Örneğin server ;)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlı olsun, paypalım olduğunda kırışırız iyinet :p

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Odeme şeçeneğinin sadece paypal olmasi katilimi oldukca düşürüyor.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Arkadaslar, bagislariniz icin tesekkurler.

Bazi arkadaslarimiz $1 bagis yapmislar.
Bunun 34 centini paypal kesiyor.
64 centi bize ulasiyor.

Bu konuda bilginiz olsun diye belirtmek istedim.

Tekrar tesekkurler.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ne demek bu donate bağış birisi tam olarak acıklayabilirmi bana ben bişi anlamadım ?

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Benim aklıma takılan nokta böyle bağış işlerinin başlamış olması,
2008 İyinet seo yarışmasına katılan arkadaşları tedirgin! etmiyor mu acaba?

A

a.ışık

Misafir
ee reklam da olsa, hit en fazla da olsa insanın içindeki
para kazanma hırsına sınır yok! insan sürekli hep ister, hep ister..
pek bağış olacağını sanmıyorum (en azından kendi adıma konuşuyorum)
ama o yönde de bir yol açılmış oldu en azından.
belki orada o butonu gören biri şaşırarak bir bağış yapabilir :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.