İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet e-dergi editörlerini arıyor!

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
İyinet için bi wm arkadaşımızın önerisi üzerine dergi oluşturacağız. Bunun için sayfaları düzenleyecek, makaleleri toplayacak arkadaş gerekiyor. Dergiyi haftalık olarak çıkarabiliriz ya da 15 günde 1 şeklinde. İyinetin en yararlı/en rağbet gören v.b başlıklarını toplayacak 1 editör arkadaş lazım.

Bana pm ile ulaşabilir olmak isteyen arkadaşlar. (Not: Forumda bayağı aktif olması gerekli ki konuları takip edebilsin.) :)

E-dergi için özel bi kategori açılıp öneriler v.b oradan alınacaktır yakında.

Editör:
bilteksis - Hosting ve Apple Editörü
ByLacoste - Para kazanma yolları ve Güncel reklam fırsatları Editörü
11seconds - Teknoloji gündemi ve Html/Java Editörü
Troypc - PHP Editörü
cerkiner - php-mysql-html-js-ajax-jquery, internet servisleri tanıtımları, teknolojik gelişmeler, bilişimde yenilikler editörü

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Dilerseniz Hosting (Sunucu ve Yönetimi, Alan Adı ve Barındırma vs.) ve Apple (iPhone, iPad, iPod, Mac v.s.) konusunda özgün makaleler hazırlayıp derginize katkıda bulunabilirim.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Hocam bende olabilirim editör. Güncel reklam fırsatlarını, para kazanma yollarını, scriptleri vs. takip eder toparlarım.

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Teşekkürler. Bu arkadaşları ekliyorum ama dergi düzenlemeye geçtiğinde ve çıkacak olduğunda pm ile bildireceğim, özgün makale yazarım diyen özgün makalesini, toplarım diyen de toplayacağı konuları bana en geç 2 3 gün içerisinde bildirmeli :)

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Teşekkürler. Bu arkadaşları ekliyorum ama dergi düzenlemeye geçtiğinde ve çıkacak olduğunda pm ile bildireceğim, özgün makale yazarım diyen özgün makalesini, toplarım diyen de toplayacağı konuları bana en geç 2 3 gün içerisinde bildirmeli :)

Yarın makaleleri yazmaya başlayacağım. İyi geceler...

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Bende başlayayım ufaktan. Pm gelincede hemen son rütuşları yapar göndeririz. Katılımın artmasını umuyorum. Dün diğer konuda bahsettiğim kişiler mesela :)

11seconds

0
İyinet Üyesi
Reaction score
31
bende katılmak isterim
istediğim bölüm
teknoloji gündemi, ve kodlar(html-java, vb.) web tasarımlar ben bunları yapmak isterim, bu arada yapıcağımız işlem not defteri deyil demi resim olucak? ps de yapıcaz?

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bende katıllıp yardımda bulunmak isterim banada küçük bir köşe ayırırsanız PHP taktikleri hakkında bişeyler yazabilirim. Teşekkürler.

cerkiner

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bende php-mysql-html-js-ajax-jquery, internet servisleri tanıtımları, teknolojik gelişmeler, bilişimde yenilikler vb konularında özgn yazı yazabilirm. yada hakkında yazılması gereken bir konu varsa düşünebilirm.

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
çok güzel bir düşünce bunu düşünenleri tebrik ederim, iyinet'in farkını ortaya koyacaktır.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Kesinlikle güzel olacaktır. Şimdiden editörlere başarılar dilerim. Herkese kolay gelsin

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Sayfalarimiz soyle olacaktir arkadaslar:
- Kapak
- 1.sayfa (E-dergi duyuruları, editörleri v.b)
- 2.sayfa ve 3.sayfa (İyinet duyuruları, projeleri ve İyinet'in bazı konular hakkında açıklamaları)
- 4.sayfa (İyinetten seçme makaleler)
- 5.sayfa (Yeni başlayanlara taktikler)
- 6.sayfa (Ticaret, reklam fırsatları v.b)
- 7.sayfa (HTML / CSS taktikleri, ayrıntılar)
- 8.sayfa (PHP taktikleri)
- 9.sayfa (Apple iPhone 4 beyaz incelemesi)
- 10.sayfa (Arka kapak)

Buna göre bütün editör arkadaşlar makalelerini hazırlayıp bana pm atarsa sevinirim.

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
24
Edebiyat bölümü olacaksa varım söylim ben pek noktalama işaretlerine dikkat etmem :D

bilteksis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Sayfalarimiz soyle olacaktir arkadaslar:
- Kapak
- 1.sayfa (E-dergi duyuruları, editörleri v.b)
- 2.sayfa ve 3.sayfa (İyinet duyuruları, projeleri ve İyinet'in bazı konular hakkında açıklamaları)
- 4.sayfa (İyinetten seçme makaleler)
- 5.sayfa (Yeni başlayanlara taktikler)
- 6.sayfa (Ticaret, reklam fırsatları v.b)
- 7.sayfa (HTML / CSS taktikleri, ayrıntılar)
- 8.sayfa (PHP taktikleri)
- 9.sayfa (Apple iPhone 4 beyaz incelemesi)
- 10.sayfa (Arka kapak)

Buna göre bütün editör arkadaşlar makalelerini hazırlayıp bana pm atarsa sevinirim.

Makaleler ne tur olcak, sablon ne tarz olsun one gore hazırlayıp atalım ? Standartları var mı ?

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Şablon yok, sadece okuyucuya yönelik düzenleyip makale yazmanız yeterli. Terimler basit olmalı herkesin anlayacağı türden ve bol örnekli.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.