İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet' e proje

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
İyinet için şöyle birşey geliştirilebilir, iyinette link satışı yapanlar için sadece bir bölüm oluşturulabilir, bu bölümde yada yazılacak eklenti ile kişiler link satmak istedikleri sitelere ait bilgileri şablona göre girerler insanlarda bu sitelerde link yayınlatmak için iyinet' in hesabına para yatırır, bu paranın bir miktarını iyinet kendisine alır ve kalanını link satan kişiye yatırır, böylece iyinete daha iyi şeylerin oluşturulması için bir imkan tanımış oluruz.
Sadece bu konuyla ilgilenecek bir kişi lazım uzun uzadıya anlatamıyorum zamanım yok fazla, herkes düşüncelerini yazsın lütfen ve birşeyler ortaya koyalım eminimki bu Türk webmaster camiasında bir farklılık yaratacaktır.

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu bir kişi ile olabilecek bir şey değil bence

danışmanlık yaptığım bir site için 10 yerden link aldım sonra başetmesi zor oldu
linkleri kontrol etmek ödemeleri düzenlemek vs vs
kaldıki forumda böyle bir sistem oluşturulsa benim gibi 1 değil belki yüzlerce kişi olacak

ödeme takibi ise apayrı bir konu

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bunlar öyle zor konular değil dombalak, programlama konusunda çok deneyimli üyeler var 1 saatlik işle bunun kontrol mekanizması oluşturulabilir.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Eklenti için VB tarafında gerçekten tecrübeli biri olmalı, bahsettiğin yapı zaten hali hazırda var. Bence iyinet projeleri adı altında bu oluşuma kazanç sağlayan ve oluşumun gelişimi sağlayacak başka projeler üretebiliriz illaki forumla alakalı olmak zorunda değil.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bence bu söylediğim bu foruma gelir getirir. Hemde reklamdan vs. daha fazla, çünkü link alım satımında güven problemi ortadan kalkacak.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bu proje yapılabilir. Foruma entegre olmasına gerek yok. Ayrı bir mekanızma şeklindede çalıştırabiliriz. Bir sub domain atarız. Üzerinde duracağım. Bu tür bir proje yapmaya karar verirsek kodlama mekanizmasını oluşturmak için arkadaşlar var mı aramızda ?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
sepulchral sistem hakkında daha detaylı bilgi alabilir miyim ?
Yapabileceğim birşey ise bu konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verim alınması zor.

forumda aktif olmayan neden bununla uğraşsın.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
verim alınması zor.

forumda aktif olmayan neden bununla uğraşsın.

Link satım ve alımı için detaylı bir uygulama oluşturduktan sonra bence talep görür. Sitesine link almak isteyenlerde başvurur , link satmak isteyenlerde.

Sonuç itibari ile müşteriyi biz bulacağımız için kimse yorulmaz. Küçük bir kod sitesine entegre ederse satıcı. herşey interaktif olur.

Ben bu projeye olumlu yaklaşıyorum.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
güzel düşünülmüş gerçekten bir nevi parça kontor gibi hesabında x tl olur siteleri seçersin eklersin 1 aylık 3 aylık vs. günü gelince kod kalkar. hesabına tekrar para yüklersin. çok güzel proje sanırım türkiyedede ilk olur.

Ekleme:
# Kayıt olurken forum üye adı girilir. forumdan pm atılarak bu kullanıcı adı onaylanır.
# Link alan ve satan kişilere link ticaret puanı verilir.

bu projenin gerçekleşmesini umarım.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ücretli link işine forumu dahil edemeyiz, malumunuz bu olay google tarafından doğru bulunmuyor. Proje güzel ancak farklı birşey düşünmek durumundayız.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ücretli link işine forumu dahil edemeyiz, malumunuz bu olay google tarafından doğru bulunmuyor. Proje güzel ancak farklı birşey düşünmek durumundayız.

Zaten yapılıyor link değişimi ücretli yada ücretsiz, bence hoş olacaktır. Gerekirse geliştirilebilir, konu içerisinede eklenebilir linkler...

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
osahin sen böyle birşeyin yapılıp hayata geçirileceğine inanıyormusun? burda çok şey önerildi yazıldı çizildi hatta tamam denildi.ama..

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
peki üçkğaıt yapmak isteyenlere karşı nasıl önlem alınacak

benzer sistemlerde ödemeler linkin süresi dolunca ödeniyor ama forumdada ücret link süresi dolunca ödenecek dense insanalr nasıl tepki verir düşünemiyorum. eğer link ücreti peşin yatırılsa üçkağıdı meslek edinenler 1 kaç gün sonra sistemin kodlarını sitesinden kaldırır ve link satın alanları mağdur eder. bunu nasıl engelleyebilir yada nasıl çözüm geliştirebiliriz

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Aynen dediğin gibi olabilir dombalak, sonuçta havuzda kalır ödeme sorunsuz şekilde link süresine kadar yayınlandığında ödemesi yapılır, bunun yanında yazılacak script ile gününde x saatinde random olarak sitelere örümcek girer ve linkin yayında olup olmadığını kontrol eder böylece dolandırıcılığın önüne geçilir.

varyemez

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Mantıklı bir proje sadece link değişimleri değil domain satışları için de kullanılmalı bence..

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Birgün webmaster forumunuz yada siteniz olursa kendiniz yaparsınız inşallah :) ama iyinette logo yada tema değişmezken böyle birşeyi beklemek çok zor.

Bu proje yapılabilir. Foruma entegre olmasına gerek yok. Ayrı bir mekanızma şeklindede çalıştırabiliriz. Bir sub domain atarız. Üzerinde duracağım. Bu tür bir proje yapmaya karar verirsek kodlama mekanizmasını oluşturmak için arkadaşlar var mı aramızda ?
:)

Ben bu projeye olumlu yaklaşıyorum.
:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.