Selamlar Arkadaşlar, Paraya İhtiyacım Olduğu İçin Bu Forumu Satıyorum Forum Webmaster Forumudur Ve Sadece Domain Satılıktır İsteyen İse Koplede Alabilirler
Kısaca özet Verelim,
Alan Adı: iyinet forum.com Birleştir Boşluğuları
Bir Sonraki Son Ödeme Tarihi: 09/06/2011
Ürün / Hizmet: Linux cPanel (En) Web Hosting Paketleri - LNX-02 Paketi,
Not Sayın Yönetici Bu Domaini Satıcam Yabancı Ellere Gitmesin umarım Faydalı İşler İçin Alan Olur
Yada Bize Bir Önerisi Olan Varsa İşbirliği Yapabiliriz,
Ayrıca Turgay Efendi Kardeş Forum önerisi Teklif Ediyorum ne Dersiniz ?
Yada Siz Bilirsiniz Ayrıca Sansür Neden Yaptınız Foruma Anlamadım Forum un Yöneticisi Benim benden Başka Biri Forum Hakkında Birşeylermi Söyledi Anlamadım herneyse
Fiyat olarak Başlangıç Fiyatı 400 Tl Diliyorum
Ayrıca Arkadaşlar Mubarek ramazan Ayı Geliyor Belki Giremem İşlerim Yoğun Büyük İşler Peşindeyiz Artık Belki Görüşemeyebiliriz Şimdiden Herkezin Ramazan Ayı Mubarek Olsun Allah'A Emanet OLunuz,
Saygılarımla Emrah Eren
Kısaca özet Verelim,
Alan Adı: iyinet forum.com Birleştir Boşluğuları
Bir Sonraki Son Ödeme Tarihi: 09/06/2011
Ürün / Hizmet: Linux cPanel (En) Web Hosting Paketleri - LNX-02 Paketi,
Not Sayın Yönetici Bu Domaini Satıcam Yabancı Ellere Gitmesin umarım Faydalı İşler İçin Alan Olur
Yada Bize Bir Önerisi Olan Varsa İşbirliği Yapabiliriz,
Ayrıca Turgay Efendi Kardeş Forum önerisi Teklif Ediyorum ne Dersiniz ?
Yada Siz Bilirsiniz Ayrıca Sansür Neden Yaptınız Foruma Anlamadım Forum un Yöneticisi Benim benden Başka Biri Forum Hakkında Birşeylermi Söyledi Anlamadım herneyse
Fiyat olarak Başlangıç Fiyatı 400 Tl Diliyorum
Ayrıca Arkadaşlar Mubarek ramazan Ayı Geliyor Belki Giremem İşlerim Yoğun Büyük İşler Peşindeyiz Artık Belki Görüşemeyebiliriz Şimdiden Herkezin Ramazan Ayı Mubarek Olsun Allah'A Emanet OLunuz,
Saygılarımla Emrah Eren