İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

IYINET FORUM.

A

Anonymous

Misafir
SeLam;
IYINET FORUM gercekten bilgisayara gonul veren insanlarin bilgi alisverisi yapabilecekleri ender yerlerden biri. Yalniz konularla ilgili Linkler - Kaynaklar bolumleri neden bos birakiliyor? Birde foruma katilan insanlarin sikayetlerini belirtebilecegi [email protected] isimli bir mail neden yok? isallah bunlarda kisa zamanda duzeltilir ve en iyi seklide fikir alisverisi yapabiliriz..

A

Anonymous

Misafir
Eger sahsiniza ozel bir mesaj yazmayacaksaniz, bu foruma yazdiginiz mesajlar ekibimizce okunacak ve yanitlanacaktir.
Ozel mesajlar icin [email protected] adresini kullanabilirsiniz.

X

Xman

Misafir
Bir zamanlar burada onlar varmış şimdi neredeler kimbilir, şuan bizler varız 2 sene sonra kimler olacak :)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
allahtan sanal ortam..reelde böyle konuşulan bi yer olsa hayatta gelmezdim :D
Onların sesleri geceleri duyuluyor siz duymadınızmı vs.vs. gibi geyiğe bağlanır hemen :p
perili forum :D

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
2002 vbulletine gecis tarihimiz yanlis hatirlamiyorsam, 1999 ASP, PERL, MYSSQL, PHP ile baslamisti forum. Gecis esnasinda tarih aktariminda sorun olmustu, 1970 olmustu, onlari 2002 yapmistim.

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Çok seviyorum böyle mezardan çıkarılan konuları.

Daha var mı? :D

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
hadi eski konuları hortlatalım :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.