İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet forumu icin logo yarismasi

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
uyus, logo amblem olarak şık hoş. bunu bi de senden önceki cakirx in mesajındaki gibi vBulletin in default logosu gibi hafif açılı yatırıp denesen. metal zemin pek iyi durmamış

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
iyinetuv2.gif

bence bu baya hoş olmuş

U

uyus

Misafir
uyus, logo amblem olarak şık hoş. bunu bi de senden önceki cakirx in mesajındaki gibi vBulletin in default logosu gibi hafif açılı yatırıp denesen. metal zemin pek iyi durmamış

"iyinet forumu icin logo" katılımları .

yani ben banner veya başka bir şey i yayınlamıyorum. Yayınladığım "logo". Onun üstünde yoğunlaşıp ona göre yorum yapalım. Zemin problem değil benim gözüme öyle hoş geldi sizin gelmeye bilir. O zaten değişir. Logo yu düşünün arka planını değil .. İyi forumlar.

ankara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hoş logolar çıkıor bu yarışmanın bi süresi yokmu yada puan iyinet admin ne kadar sürecek bu yarışma

F

fatihhk

Misafir
Madem geometrik şekil buyrun size geometrik şekil:)

Yeni Bir Çalışma:

atomikhs1.jpg

Kompozisyonun ifade ettiği anlam:
Bir atom düşünün İYİNET (Site olarak iyinet) bu atomun çekirdeği olsun. Bizlerde onun molekülleri olalım.
İşte çalışmada gördüğünüz, ortadaki yuvarlak (site olarak yuvarlak) İYİNET, çevresindekilerde bizleriz.
Yani demek istiyorum ki büyüklü küçüklü (proje ve bilgi açısından) herkesin toplandığı ve bir araya geldiği yerdir İYİNET, insanları birbirine bağlar vs.
Saygılar,
Fatih

(not: kimya bilgim pek iyi değildir. atomun karakterine ters bir laf ettiysem affola;))

ankara

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Madem geometrik şekil buyrun size geometrik şekil:)

Yeni Bir Çalışma:

atomikhs1.jpg

Komposizyonun ifade ettiği anlam:
Bir atom düşünün İYİNET (Site olarak iyinet) bu atomun çekirdeği olsun. Bizlerde onun molekülleri olalım.
İşte çalışmada gördüğünüz, ortadaki yuvarlak (site olarak yuvarlak) İYİNET, çevresindekilerde bizleriz.
Yani demek istiyorum ki büyüklü küçüklü herkesin toplandığı ve bir araya geldiği yerdir İYİNET, insanları birbirine bağlar vs.
Saygılar,
Fatih

(not: kimya bilgim pek iyi değildir. atomun karakterine ters bir laf ettiysem affola;))

fatih webmaster formu ön plana çıkmasını istiyor iyinet admin

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
fatihkk çok yetenekli bu konuda nerede yarışma var o kazanıyor :)

iyinet admin, bence fatihk ya tam olarak ne istediğinizi özel olarak anlatın, beraber çalışın.

F

fatihhk

Misafir
fatihkk çok yetenekli bu konuda nerede yarışma var o kazanıyor :)

iyinet admin, bence fatihk ya tam olarak ne istediğinizi özel olarak anlatın, beraber çalışın.

düşüncelerin için teşekkürler ruen...

bu arada herkes nickimi karıştırıyor ilk kullanmaya başladığımdan beri:D ilk kez 7-8 sene önce aldım. bir siteye kaydolurken tek h yerine iki h ile fatihhk yazmıştım yanlışlıkla sonradan her tarafa öyle yazmaya başladım öyle kaldı:)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Reklam kutucukları tek renk de olabilir mi acaba, çünkü hangi logo gelirse gelsin logonun kendini belli etmesini engelliyor gibi. Bu arada halen daha bir iki gündür aktif olan logoyu geçebilecek bir logo sunulmadı.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tiva haklı bence reklam kutucukları açık mavi tonlarında olur ise eğer logonun kendini göstermesine izin veririz ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.