Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yazdığım 8 kişiden sadece wesc lostr derecho Lanet geldi. adam akıllı bir saat belirleyemedik. Erturk hocamın bilgisayarda oyun görünmüyor çok lag oluyor. Lag olmayacak biri kursun dedim dünden beri ama Bunun dışında gece 1 kusurat gibi çıktım. 4-5 gibi tekrar geldim. Kurdugum oyunla ilgilenmek zorunda kaldım. Takımlar tammı diye hep baktım fakat cevap yazmadım kusura bakmayın. Gece gelemeyen arkadaşlar vardı. Adam akıllı herkesin rahat girebileceği bir saat belirleyemedik. Bugün bilgisayarı rahat olanlar bana pm ile ulaşsın. İnternet hızıyla çok alakalı. Ben kurunca Ping 900/1200 oluyor. Bu şartlarda kimse oynayamaz.
Wolfteam turnuvası yapalım. Bana göre süper bir oyun.. Ve lag sorunu fazla olmuyor orda. Yalnız, oyunu kurmanız gerek, ama pişman olmayacaksınız, seveceksiniz..
@okyanusdisel; Helal sana
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.