Merhaba İyinet aiLesi Yeni bir iş İle Buradayım
Web Siteleriniz HİTSİZ Mİ
Web sitelerinizi Kimse Bİlmiyor mu?
O zaman Doğru Adrestesiniz.. Sitelerinizi Şimdilik 100 Adet Forumda Tanıtıyorum
Tanıtım Yapılacak Forumların Özellikleri
* Birbirinden Farklı Siteler
* Farklı IP Blogundaki Siteler
* Tamamı Türkçe İçerikli Siteler
* Tanıtımlara Müsade Eden Siteler
Peki Bu Forum Tanıtımı Nedir Yenir Mi İçiLirmi? Forum tanıtımlarının faydası nedir?
-Hedef kelimede yükselme meydana gelecektir ( Yorumlar incelenebilir )
- Kazanılan backlinkler, Siteyle alakalı makalelerden geldiği için spam olarak algılanmaz ve filtre vb cezai yaptırımlar uygulanmaz.
- Profil backlinklerin aksine makalelere ziyaretçiler tıklayacağı için makale daha da orjinal gözüküp etkisini artıracaktır.
- Tüm bu işlemlerden sonra çok ayrıntılı bir raporu size sunuyoruz.
Ve Dahası bitmedi Siteniz Forumlarda Tanıttık Sonra Ne Yapıcaz
1 Hafta Sonra Tanıtımlara Yorumlar atacak Böylece Siteniz Bir kere daha TanıtılmıŞ olacak.
800 Aktif Üyesi olan ve hiç bir şekilde üye kasılmadan Yapılmıs Facebook sayfamızda REklam Vericez
Peki İşin Ücreti Nedir: Düşündük düşündük dedik ki iyinete Kampanya Yapalım İlk 5 Kişi 10tL
Web Siteleriniz HİTSİZ Mİ
Web sitelerinizi Kimse Bİlmiyor mu?
O zaman Doğru Adrestesiniz.. Sitelerinizi Şimdilik 100 Adet Forumda Tanıtıyorum
Tanıtım Yapılacak Forumların Özellikleri
* Birbirinden Farklı Siteler
* Farklı IP Blogundaki Siteler
* Tamamı Türkçe İçerikli Siteler
* Tanıtımlara Müsade Eden Siteler
Peki Bu Forum Tanıtımı Nedir Yenir Mi İçiLirmi? Forum tanıtımlarının faydası nedir?
-Hedef kelimede yükselme meydana gelecektir ( Yorumlar incelenebilir )
- Kazanılan backlinkler, Siteyle alakalı makalelerden geldiği için spam olarak algılanmaz ve filtre vb cezai yaptırımlar uygulanmaz.
- Profil backlinklerin aksine makalelere ziyaretçiler tıklayacağı için makale daha da orjinal gözüküp etkisini artıracaktır.
- Tüm bu işlemlerden sonra çok ayrıntılı bir raporu size sunuyoruz.
Ve Dahası bitmedi Siteniz Forumlarda Tanıttık Sonra Ne Yapıcaz
1 Hafta Sonra Tanıtımlara Yorumlar atacak Böylece Siteniz Bir kere daha TanıtılmıŞ olacak.
800 Aktif Üyesi olan ve hiç bir şekilde üye kasılmadan Yapılmıs Facebook sayfamızda REklam Vericez
Peki İşin Ücreti Nedir: Düşündük düşündük dedik ki iyinete Kampanya Yapalım İlk 5 Kişi 10tL