2 aydır burada olupta 500 saçma mesaj atan adam mı daha faydalıdır, 6 aydır burada olmasına rağmen 73 kaliteli mesaj atan mı?
[Anlamak istediğim gibi anlama sanatı.]
Lütfen beni anlama, yalvarıyorum. Anlarsan darılım.
![]() |
![]() |
2 aydır burada olupta 500 saçma mesaj atan adam mı daha faydalıdır, 6 aydır burada olmasına rağmen 73 kaliteli mesaj atan mı?
Aylardır buradasın mesaj sayın 73 ve paylaşım yok diye yakınıyorsun ? Gerçekten çok ilginç.
Yazdigin tum mesajlara baktim neredeyse hepsi geyik.. Paylaşımdan bahsediyorsun, bumudur paylaşım?kardesim ben cevap verecektim ama sen verdin benim cevap vermeme gerek kalmadı...sağolsın..
Yazdigin tum mesajlara baktim neredeyse hepsi geyik.. Paylaşımdan bahsediyorsun, bumudur paylaşım?
Kimse yanlış demiyor, sadece söylemek istenen "dinime küfreden müslüman olsa" mantığı başka birşey değil![]()
Yazdigin tum mesajlara baktim neredeyse hepsi geyik.. Paylaşımdan bahsediyorsun, bumudur paylaşım?
artık yeni soru da gelmiyor. birsürü yeni üye geliyor ama ortada yoklar. hiçbiri soru da sormuyor. forumun seviyesinden kaynaklanıyor sanırım.. bir süre sonra da forumun 'ağası' oluveriyorlar..
bilene anlatmak, öğretmek daha zordur, herkes herşeyi biliyor burada sıkıntı bu![]()