İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Paylaşım Ekibi?

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
iyinet paylaşım ekibi kurulsun diye düşünüyorum arkadaşlar siz ne dersiniz?

örnek olarak mesela Forever Google'daki alt başlıklarla güncel konu girilicek ve gerekli paylaşımlar yapılıcak , veya genel olarak paylaşım ekibi tüm forumda başlıklara konu açarak forumun güncel tutulmasını sağlıyacak ,

ben eğer kurulursa bu ekipte olmak isterim , güncel olarak paylaşımlarda yaparız yeterki bir ekip kurulsun ekip işi olsun bu iş herkes görevini bilsin .

madem güzel değişimler yapılıcak forumda , forumu insana benzetirsek tema,logo gibi şeyler görünümü güzelleştiricek şeyler , ama asıl önemli olan beyinsel altyapısal bilgilerdir diye düşünüyorum .

ne kadar güzel olursa olsun , içi boş olduktan sonra hiçbir işe yaramaz kanatindeyim , ben elimden geldikçe güncel konular açmaya çalışıyorum , açılan konu başlıklarında ziyaretçilere aradıkları bilgileri vermeye çalışıyorum

saygılar

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
başlangıç olarak örnek göstermek amacıyla güncel başlıklar açıp burda örneklendirebilirmisin.bu şekilde kalite derecesini ve gerekliliğini daha iyi anlamış oluruz.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
hocam mesela şu linklerde açtığım konular

http://forum.iyinet.com/google-adsense/114084-privacy-policies-gizlilik-ilkeleri.html

http://forum.iyinet.com/google-adsense/114075-adsense-guncel-cop-siteler-reklam-filtre.html

http://forum.iyinet.com/google-adsense/111854-ipucu-adsense-kazanc-artirma.html

açıklıycak olursak , şu zamanda adsensede olan değişiklik privacy-policies bunun ile ilgili bilgi , güncel adsense çöp siteleri , adsense hakkında kazanç

ben tüm başlıklara açmadım ama , bilgiye sahip olduğum adsense başlığına açtım . gerekli başlıklarada olursa güncel konular girilir veya paylaşım ekibi konular girer

yani sağlam altyapı tekrar kurulması lazım , DP de 1dkka da bir konu açılıyor nerdeyse 2005 de kurulmuş bir site

iyinetin daha fazla artısı var bu konuda , ama işte altyapısal alan yok günde forumda en fazla 5,10 konu açılıyor

normal wm forumlarında bu seviye 10 dakikada bir neredeyse :( ben bunu anlatmaya çalışıyorum

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
şimdi yanlış anlamazsan bu konuları açman için bir ekibin kurulması gerekmiyor sonuçta dp örneğini vermişin orda açılan konuların %80i hep özgün yazı ve konular.Yani güncel gelişmeler bile açılan konuların %30-40ıdır.Çok konu açılmasından ziyade kaliteli ve özgün konuların açılması daha faydalı olacaktır.Bu şekilde açılan konular 3-4 cevapla kalmaz daha çok ilgi görmeye başlayacaktır.Dp deki güzellikde bu zaten.Orda heran yeni birşeyler öğreniyorsun çünkü herkes kendi tecrübesini aktarıyor veya sorusuna ciddi tecrübeli cevaplar yağıyor.

Sen yine bence iyinetten vazgeçme.Güncel özgün konularını açmaya paylaşmaya devam et.Paylaşım ekibi olmasada hakim olduğun konudaki bölümde yönetici olarak bilgilerini ve güncel konularını daha aktif paylaşıcak konuma gelebilirsin.

iyinete yapacağın katkı herzaman gerçek bilgilere ulaşman için faydalı olacaktır.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Estf. , günün koşullarıda olmalı ama güncel olarak açılan konuların önemi bence fazla , sonuçta güncel konularla birlikte ziyaretçi sayısının artmasıyla birlikte sitedeki aktiflenme oranıda daha çok artıcaktır

ben paylaşım ekibini , günde sitede 5,10 konu değil . örnek veriyorum 5 kişilk paylaşım ekibiyle beraber konu sayısının 35,40,45 çıkmasının önemi büyük diye düşünüyorum hatta daha fazla . ziyaretçiler bilgi aldıkça daha çok tercih edicekler burayı , tabi bu bir önerge

yönetimin biliceği iş , ben sadece kafamdakini söylüyorum , bunu normal Mod ekibiylede yapabilirler , ne kadar güzelleştirirseniz güzelleştirin logo,tema,vb. bilgi olmadıkça pek bi yararı olmuycaktır bence

inşaAllah dikkate alınır , bazı önlemler yapılmaya başlanır değişim başladıysa dış yapıdan çok iç yapı önem kazanmalıdır

saygılar

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Estf. , günün koşullarıda olmalı ama güncel olarak açılan konuların önemi bence fazla , sonuçta güncel konularla birlikte ziyaretçi sayısının artmasıyla birlikte sitedeki aktiflenme oranıda daha çok artıcaktır

ben paylaşım ekibini , günde sitede 5,10 konu değil . örnek veriyorum 5 kişilk paylaşım ekibiyle beraber konu sayısının 35,40,45 çıkmasının önemi büyük diye düşünüyorum hatta daha fazla . ziyaretçiler bilgi aldıkça daha çok tercih edicekler burayı , tabi bu bir önerge

yönetimin biliceği iş , ben sadece kafamdakini söylüyorum , bunu normal Mod ekibiylede yapabilirler , ne kadar güzelleştirirseniz güzelleştirin logo,tema,vb. bilgi olmadıkça pek bi yararı olmuycaktır bence

inşaAllah dikkate alınır , bazı önlemler yapılmaya başlanır değişim başladıysa dış yapıdan çok iç yapı önem kazanmalıdır

saygılar

fikrini geliştirmek için soruyorum engellemek için değil tabi.

Ama şunuda düşünmek lazım birşeyler paylaşmak için ekipte olmak gerekmi sence? dpde böyle bir ekip varmı yok.

Peki 40-45 güncel konu açılsada buna yeterince önem verilip tartışılacakmı? Mesela sen ekibi kurdun ve günde 10 yeni başlık açtın sence yeterince ilgi olacakmı? Tamamen haber sitesi gibi birçok kişi okumaya girmeyecekmi?

Forumların özelliği zaten paylaşım ortamları olması.Bu paylaşımlarınde üyeler tarafından yapılması.Herkesin birbirlerinin paylaştığı bilgileri tartışarak doğruyu çıkarması.Bunun içinde RSS den haber çeker gibi 20-30 konunun 2-3 saatte bir açılması ne kadar yararlı olacaktır.

Bunun yerine her üye yeni bir konu, düşünce veya tecrübesini paylaşıp tartışmaya ve geliştirmeye açsa sence daha verimli olmazmı?

Örneğin burda açtığım konu gibi : http://forum.iyinet.com/google-adse...i-ve-sistemini-sorgulamak-lazim-new-post.html

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.