İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet - Prestige Üyelik Fiyatları!

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Arkadaşlar tamamen sizler için söylüyorum yanlış anlaşılmasın ancak uygulamalarınız çok yanlış. Bir ara 50 lira civarı oldu neymiş pretige üyelik herkeste olmasın farkı olsunmuş! E peki ne olduda şimdi herkeste olsun isteniyor? Artık farklı değil mi yani? O zamanlar prestige üyelik farklı olsun deniyordu şimdi ayağamı düştü?

Eğer amaç para kazanmak değilse prestige üyeliği paralı değilde uygulamalarla verin.
2 farklı ticaret alanı olur birinde ticaret puanı düşük ya da hiç olmayanlar ticaret yapar, olumlu dönüşleri yeter düzeyde olanlara sistem otomatik olarak prestige tanımlar. Böylece prestige ticaret alanına erişimi sağlanır. Eğer olumlu ticaretinde düşüş olursa sistem otomatik olarak tekrar prestige i alır elinden. Ya da belli bir süre işlem hacmi belirlenir. Ayda bilmem kaç liralık ya da bilmem kaç adet ticaret yapmayana eksi puanlar eklenir belli süre sonra bununda prestige üyeliği düşer. Böylece prestige gerçek anlamda prestige üyelik olur. Yani 50 lira veren ya da 15 lira veren değilde prestige üyeliği gerçekten hak edenler almış olur. Prestige olanlarda elinden düşmesin diye ticareti bu forumda kullanmaya özen gösterir.

Önceden söylenen gibi gerçekten prestige olanların kalifiye olması tercih ediliyorsa bu örnektekine benzer bir şeyler yapılmalı. Aksi halde cebinde parası olan alır prestige i. Tabi amaç para kazanmak değilse.

Uygulamalarda zaten veriyoruz prestige üyelik ve vermeyi de düşünüyoruz. Biz kullanıcı memnuniyeti üzerinde çalışırız ve bu konuda çok fazla şikayet vardı bunu sizde biliyorsunuz. Ha kaldı ki İyinet 30 kişiden gelecek 15-20$a muhtaç olsaydı sayyac.com'a milyarlarca lira verip reklam vermezdi. :) İyinetin geliri ne, gideri ne bilmeden şöyle para kazanmalı yorumlar sizce de absürd durmuyor mu?

Her neyse, yorum atmak isteyen atabilir söyleyeceklerimi söyledim.

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
burdaki tek sorun fiyattır biraz daha aşağı çekilirse bir çok kişi alabilir hem forum kazanır hemde insanlar prestige sahibi olur fakat lanet sen sorunu başka yerlere çekiyorsun yorumların onu gösteriyor

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Bu üyelik tipinin fiyatı hiç bir zaman 5 dolar seviyesine inmez.
Forumun bu üyelik tipini çok çok satıp para kazanma gibi bir amacı yok.
Bunu daha kaç kere yazmalıyız. :)

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Bu üyelik tipinin fiyatı hiç bir zaman 5 dolar seviyesine inmez.
Forumun bu üyelik tipini çok çok satıp para kazanma gibi bir amacı yok.
Bunu daha kaç kere yazmalıyız. :)

Madem öyle , farklı düzenlemeler getirin + amaçlı , prestige üyeler verdiği ücretin

karşılığını alsın ;) , Destekse eğer bu 50$ lık bir destek olamaz ;).

Ayrıca normal üyelere nick altı kişisel rütbe hakkı tanınmıştı , şimdi o durumda kaldırılmış. İyinet proje yapıyorsa sonuna kadar devam ettirsin.

+ Ek olarak mesaj kutusu aboneliğide eklenirse bizim için iyi olur.

Özel Mesajlarınız: 0 Okunmamış, Toplam 498.
Özel Mesaj Kutunuz 100% Dolu.

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
İyinette önüne gelenin prestige almasına gerek yok. Yorumların çoğu fiyatlar düşsün özellikler artsın bizde alalım gibisinden. Lanet'in mesajında belirttiği gibi genel amaç binevi iyinet'e katkı oluyor. Yani bir renk birkaç özelliğin dışında bunuda gerçekleştiriyorsunuz.
CaLViN Hasan K.
Mübarek adam

buyur 11seconds. Örneğin.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Benim kişisel yorumum şudur:
Yabancı forumlarda da bu tür özel üyelikler satılıyor.
Ben henüz 20-30-50 dolara satılan üyeliklerden gerçekten elle tutulur bir şey kazanıldığını görmedim.
Renkli olsun imzanız resimli olsun havanız 1500 olsun gibi özellikler haricinde hiç bir şey olmaz.

Adı üstünde prestij üyelik.Artislik yapmak,ben farklıyım,benim param var,bastırdım parayı değiştirdim rengimi demekten daha öte bir anlamı olduğunu zannetmiyorum. :)

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Benim kişisel yorumum şudur:
Yabancı forumlarda da bu tür özel üyelikler satılıyor.
Ben henüz 20-30-50 dolara satılan üyeliklerden gerçekten elle tutulur bir şey kazanıldığını görmedim.
Renkli olsun imzanız resimli olsun havanız 1500 olsun gibi özellikler haricinde hiç bir şey olmaz.

Adı üstünde prestij üyelik.Artislik yapmak,ben farklıyım,benim param var,bastırdım parayı değiştirdim rengimi demekten daha öte bir anlamı olduğunu zannetmiyorum. :)
Yabancı forumları bilemem ama wardom da 40 TL ye üyelik alıyorum aldığım hizmetten memnunum özel alanda hertürlü exploit vs. ulaşabiliyorum.

yoksa üyeliğin rengiydi vs. bunlar 2.plan bana göre :peh:

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Prestige üyelere özellik istemiştiniz, ekliyoruz bizde yavaş yavaş ama zaten fazla bişey eklenemez. Sonuçta tam bi moderatör yetkisini veremeyiz para verdiği için kimseye, panel erişimi de sağlayamayız. Prestige üyelik alip paylaşim yapacak insan olursa o bölümde de istediğiniz şeylere ulaşırsınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.