İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Iyinet profil güncellemesi: ISIM/SOYISIM/ANASAYFA

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Selam arkadaslar,
Profil bölümüne 3 tane yeni alan ekledim.
- İsim -
- Soyisim -
- Anasayfa -
İsim soyisim kisminin ikisi de zorunlu degildir, isterseniz yazabilir, isterseniz bos birakabilirsiniz. Yazdiginiz takdirde isminiz nickinizin yaninda benimkisi gibi gorulecektir.

GUNCELLEME
[ GÜNCELLEME a1 ] - Anasayfa(web sitesi) iconu postbite yerlestirilmistir.

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Bu kadar kisinin cabucak kullanacagini sanmiyordum acikcasi ama kullanan kisi sayisi baya fazlaymis panelden bi baktimda, hayirli olsun.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Sanalda olsa insanlarin kendine güveni olmasi ve gercek adini soyadini yazmasi insanlarin kendine olan güvenini gösterir bence.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Gerçek isimleri öğrenmek, bu vesileyle tanışmak güzel arkadaşlar. Tanımayanlar içinde bendeniz İlker. Makine Mühendisiyim. Yanlış forumdasın diyen arkadaşlar olabilir belki ama kendi alanımızda zaten geliştik, birazda farklı dallarda tecrübelenmek lazım. Napim kopamıyorum iyinet.com dan. Başka uğradığım forum siteside yok zaten :)

Yöneticimiz Sayın Buğra Sakızcı'yı bir kez daha tebrik ediyorum bu güzel fikri için, gizlisi saklısı olmayan arkadaşları tanışmaya davet ediyorum :alkış:

Antika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
güzel bi uygulama da diğer son konular, son mesajlar vb. tekrar eklense daha güzel olur sanki

tenzin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
güzel bir değişiklik olmuş, elinize sağlık .

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
güzel bi uygulama da diğer son konular, son mesajlar vb. tekrar eklense daha güzel olur sanki

bu şekilde gayet güzel olmuş eğer seçeneklerden mesaj yazdığınız konulara abone olursanız eğer , usercp.php alanında görünecektir güncellemeler

CtrL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Eline sağlık Buğra, güzel düşünmüşsün.

Antika

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
bu şekilde gayet güzel olmuş eğer seçeneklerden mesaj yazdığınız konulara abone olursanız eğer , usercp.php alanında görünecektir güncellemeler

peki abone olupda mail gelmesini istemiyorsak nasıl yapıcaz ?

T

trgy

Misafir
Yine üye panelinden mail almak istemiyorum gibi bir yer olması lazım oradan düzenleyebilirsiniz.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
şöyle yapabilirsiniz gerçek ismini yazanların rengini gold üyeler gibi değişik bi renkde yapabilirsiniz.

ayrıca bu forumun değişik bölümmlerini mesaj sayısına ve açtığı kaliteli kabul edilmiş makalesayısına göre görebilsin.atıyorum alışveriş bölümünü görebilmesi için 25 konu 200 mesajı olan görebilsin.

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Gold bölümü saçma olabilir, onaylı üye projesiyle bi kaç ayrıcılık tanıdık arkadaşlarımıza ve daha da ayrıcalık tanıyacağız.
Ki bi sürü bölümümüzde mesaj sınırı var :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.