İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet rumuzları satılıyor

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
ilgi çeksin diye başlığı böyle yaptım, herneyse...

Eğer ki forum.iyinet'deki rumuzlar (olmaz ama) satılık olsaydı (alan adları gibi)
1. Yazılan mesaj sayısına göre herhangi bir kullanıcı adına (mesela 1000 mesajı olan) ne kadar öderdiniz/satardınız? Mesela 1000küsür mesajlı yagmayok kullanıcı adına ne ödersiniz/satarsınız? Rss vs vs de örnek olabilir yada kendi kullanıcı adınız...
2. Jenerik kullanıcı adlarına ne ödersiniz/satarsınız? Mesela Bilgi kullanıcı adına ne öderdiniz/satarsınız? Kullanıcı adında fiyatı tavan yapan absürt kelimeler mi olurdu?
3. Kullanıcı imzasına reklam verecek olsanız ne tür konularda ağırlıklı yazanları seçer ve hangi fiyattan ödeme yapmak/satmak isterdiniz?

Yaptım oldu :)

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Ben açıkartırma ile satarım. Kim kaç YTL veriyor pamuk eller cebe

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
benimkine nekadar veriridiniz :cool: adım eşsiz , modum , 4000 e yakın mesajım var , adım ayın üyesi adaylarında var , iki yeşil rep şeysim var:D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
imzadan link satmak isteyen bir arkadaş sonucu bunu tartışıp olmaz demiştik sanırsam :)

@iyinet

başka admin hesabı açmıcaksan 5 ytl veriyim:) yok diyosanki başka yerdede kullanıcam ozaman fiyat düşer:)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Mesela 1000küsür mesajlı yagmayok kullanıcı adına ne ödersiniz/satarsınız?

satılığa çıkmış bile :p

Arkadaş yukarıda belirtmemiş ama ben söylim size...

mesaj başına *20$ isterim... Mesaj sayısını gün geçtikçe artmaktadır. Bundan dolayı size şu kadar isterim diyemem. Alacak olan kişi ile anlaştığımız andan itibaren mevcut olan mesaj sayısına göre miktar belirlenecektir.

Ödeme türü: EFT (paypal yok)

NOT: bilgi ismi bence hiç jenerik bir isim değil... İstersen 10$'a hemen alabilirim... PM'ni bekliyorum...

*mevcut olan her rep puanı için de 100$ eklenecektir.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
geyik işte

NOT: bilgi ismi bence hiç jenerik bir isim değil... İstersen 10$'a hemen alabilirim... PM'ni bekliyorum...

Recep İvedik'in dediği gibi Pışşıııkkk!!! bahk baayımm, bende rumuzumu satacak göz varmı! Hı? Gorüyon nu?

Bu arada jenerik gibi görünmeyen bilgi kelimesine google 100küsür milyon sonuç vermiş, yagmayok kelimesine 1500. Rumuz değerli ama içini dolduran ister :) admin daha değerli tabii ama o satılmaz sanırım.

Repinin fiyatını da öğrenmiş olduk...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Recep İvedik'in dediği gibi Pışşıııkkk!!! bahk baayımm, bende rumuzumu satacak göz varmı! Hı? Gorüyon nu?

Bu arada jenerik gibi görünmeyen bilgi kelimesine google 100küsür milyon sonuç vermiş, yagmayok kelimesine 1500. Rumuz değerli ama içini dolduran ister :) admin daha değerli tabii ama o satılmaz sanırım.

Repinin fiyatını da öğrenmiş olduk...

Beğenmeyen almaz. Kimseyi zorlamıyorum zaten... :D

Ama söylim, senin ismine gelebilecek en yüksek teklifi yaptım. Son bir kez daha yapıyorum. 10$ teklif ediyorum. Bir daha böyle bir teklif bulamazsın. İyi düşün ve taşın. Sana 24 saat süre ...

Bu attığım mesajlar ile nikin fiyatı daha da artıyor. alacak arkadaşlara ellerini çabuk tutumaları gerektiğini son bir kez daha hatırlatırım...

MyWedding 20K çok diyorsun. Seninki en fazla etse etse 15K eder... Bu fiyata "MyWedding " ismine alıcı bulamzasın. Benden söylemesi...

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben adımı aylık kiralıyorum.Aylık bedel olarak 1000 YTL istiyorum.Gayet makul...

Ayrıca adımı kiralayanlara yanında hediye olarak bir adet istediği isimde bir kullanıcı adı daha vereceğim...

3,6,9 aylık alımlarda fiyat indirimi yapılmaktadır.

Kullanıcı adımı öğrenmek için pm isteyiniz...

ZdeArBaN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben adımı aylık kiralıyorum.Aylık bedel olarak 1000 YTL istiyorum.Gayet makul...

Ayrıca adımı kiralayanlara yanında hediye olarak bir adet istediği isimde bir kullanıcı adı daha vereceğim...

3,6,9 aylık alımlarda fiyat indirimi yapılmaktadır.

Kullanıcı adımı öğrenmek için pm isteyiniz...

haha acaba pm atanları buraya pasteleyecekmisin diye merak içinde kaldım :)
e tabi konu tuhaf olunca içeriğide bi okadar ilginç oluyor :d

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
benim nicki satıyorum
özellikleri :
- %96 sı dolu bir pm kutusu
- 193 Tecrübepuanı
- Vip üyelik (beleş)
- Platinum Member üye gurubu
- Profilde 3 kırmızı, 2 sarı ile az hasarlı bir üyelik :D

en çok account kimde hadi dökülün bakim :p
1 ay önce nick kralını bi olaydan ötürü bulmuştuk :D

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aylık 200 ytl ye verebilirim sadece bu ay için özel bir promosyondur.. moderatörüm herkes tanır güvenir bilir sadece ir ayda 4 5 senelik emeğimi mahvederek 10000 ytl ye kadar dolandırıcılık yapabileceğinizden eminim:)

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
evet kendi üye adından iyinete post attırmak isteyenler pm bekliyorum :D

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
güzel opsiyon

aylık 200 ytl ye verebilirim sadece bu ay için özel bir promosyondur.. moderatörüm herkes tanır güvenir bilir sadece ir ayda 4 5 senelik emeğimi mahvederek 10000 ytl ye kadar dolandırıcılık yapabileceğinizden eminim:)

Sanırım rumuzun kullanılabilirlik potansiyeline bir ek bu yazdığın.

Herhangi bir rumuz satıldığında kimse ben rumuzumu sattım dememe şartı ile çok güzel dolandırıcılık potansiyeli mevcut. Yazdığın gibi pek çok itraderi olan kişilerin -iyinet, pagerank gibi oldu bu- (itrade=dolandırıcılık yaparken inandırıcılık oranı). Rumuzu satan kişinin bu şartları da düşünmesi gerekiyor elbet.

200YTL versem, sen rumuzunu bana satsan (havale), ben parasını gelecek ay başında ödesem nasıl olur? (tabii dolandırdığım kişilerden kazandıklarımla, ilave seni de dolandırabilirim :p )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.