İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

İyinet Sayaç Görevlileri Göreve

umuture

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar hepinizi bildiği gibi iyinet bir süre önce sayaç bölümündeki site başvurularının değerlendirilmesi için bir grup arkadaşa görev vermiştir.Bunlardan biride benim fakat dikkatimi çeken şu ki sanki benden başka bu işi yapan yok.2 gün yoktum,eve geldiğimde bi bakıyım dedim 66 tane site birikmiş.
Amacım kimseye kızmak yada hadidini bildirmek değil sadece bir görev için gönüllü olduysak bunu düzgün bir biçimde yerine getirelim diyorum.

rosende

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
önce herkes yaparım dıye atlıyor fakat sonra herke arazi klasık milletimiz:)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
ben 1 haftadır yoktum o yüzden ilgilenemedim kontrol etmeye devam ediyorum.

Lord21

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 adet dmoz kayıtlı siteme, içerik yetersiz diye kabul edilmemiş:)

InnoCent

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benimde Google da 2.sayfada bulunan estetik siteme İçerik yetersiz denmiş..

Helal olsun gerçekten..

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bir önceki mesajımda rumuzlarını belirttiğim arkadaşların sitelerini inceledim. Sitesi kabul edilmeye elverişli olan arkadaşa tekrar başvuru yapıp başvuru yaptığını tarafıma iletmesini istedim.

Moderatör arkadaşların alan adlarınızı googleda arattırma gibi bir zorunlulukları yoktur. O anki mevcut sitenize girerek inceleme yapmaktadırlar. İncelemede bir çok unsur ele alınmaktadır. Bu tür eleştirler olabilir yalnız bunların haklılığı tartışılır.

Yukarıda belirttiğim unsur DMOZ içinde geçerlidir.

Sitelerde kullandığınız dile özen gösteriniz. Burada demek istediğim şudur ; Örnek olarak , Türkçe bir site yapıyorsanız ve İngilizce içerikte hazırlamak istiyorsanız. Ayrı ayrı bölümlerde belirtiniz. Bir şablonda 2 dil olmaz. Bunu yaparsanız siteniz görüntü kirliliğinden kabul edilmez. İçeriğe bakmaya bile ihtiyaç duymam şahsen.

Diğer bir husus bunuda örnekleyerek açıklamak istiyorum. A kişisi 5 adet site ekledi toplistimize. Bunların ilkine baktığımızda ve bu sitede W-AREZ içerikle karşılaştığımızda. A kişisinin diğer sitelerininde kabul edilmemesi yüksek bir ihtimal. Telif haklarına özen gösteriniz. Bu bizim için önemli bir etkendir.

Yukarıda ki arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Aynı şekilde haksızlığa uğradığını düşünen arkadaşlar var ise özel mesaj ile bana ulaşabilirler.

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
iyinet gerekli kuralları gönüllü arkadaşlara iletmiştir zaten. Eğer sorununuz varsa iyinete mail atmayı deneyin.

{{DELIKANLIM}}

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayni konu ama baska mesele cunku cok dertliyim bu konuda sayac bazen calismiyor ve calismadigi zaman sayfa gec aciliyor ve hata veriyor bunun yuzunden cogu yerlerden cikardim chat ve forum sayfalarimda cikardim gec aciliyor diye buna bir duzenlik getirseler sevinirim bi ara konu acmistim ama ilgilenen yoktu ayrica o söyledim bölumlerde olursa en azindan hitlerim yukselir ve listedede yukari cikarim ayrica dogru listeyi ögrenmis olurum. Bunla kim ilgileniyorsa bizahmet duzeltsin cunku webservis hic böyle sorun yasatmiyor ayrica iyinet seviyorum sayacida hosuma gidiyor saygilarimla...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.