İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet sayac yine ! calismiyor

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
iyinetadmin sorun maalesef devam ediyor. Söylediğin iki yöntemide denedim. Şu an mesela iceriğin olduğu kısma koydum default.asp ye gene yarıdan daha az saymaya devam ediyor. :(

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Arkadaşım boş yere bannere suç bulma birkere senin siten çok yavaş önce siten bir açılsında toplist bannerlarını boşver sen

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Evet siteniz cok yavas, bu nedenle eksik sayma problemini anlayabilirim, ancak anlamadigim karsilastirma yaptigin diger sayaclarin fazla saymasi.
Sayacin eksik saymasi konusunda simdilik senden baska birisinden sikayet almadim, ancak problemin ile ilgilecegim.
Umarim sorunu cozeriz.

- Bu siteden baska bir siten varmi? Var ise o sitedeki sayac da problem oluyormu?

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Başka sitem yok... O ayri bir sorun php portal arıyorum bulsam hemen kuracağım. Diger bak mesela suan extreme 14.500 diyor webservis 10.000 diyor kendi sayacımda 10.000 üzeri diyor iyinet 3.000 mi 4.000 mi öyle bisey diyor. Nedendir cözemedim gitti...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5