İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

iyinet seminer

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
http://forum.iyinet.com/774238-post4.html şurada yazmıştım çok uzun süredir hayalimde iyinet üyelerinin bir araya geleceği, arkasında büyük şirketlerin olmadığı fakir ama gururlu webmasterlerında birşeyler yapabileceğini ispatlayacak, fikir üretecek çeşitli alışverişlerde bulunabilecek bir seminer yapmayı çok isterdim diye...
Bugün uzmantv.com' da http://www.uzmantv.com/webrazzi-ve-techcrunch-meetup-amacina-ulasti-mi arkalarındaki medya desteği ile belli başlı sitelerin ve techcrunch'un katkısı ile yapılan semineri görüp içim geçti.
İçimden geldi yazdım teklifim yok :)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
http://forum.iyinet.com/774238-post4.html şurada yazmıştım çok uzun süredir hayalimde iyinet üyelerinin bir araya geleceği, arkasında büyük şirketlerin olmadığı fakir ama gururlu webmasterlerında birşeyler yapabileceğini ispatlayacak, fikir üretecek çeşitli alışverişlerde bulunabilecek bir seminer yapmayı çok isterdim diye...
Bugün uzmantv.com' da http://www.uzmantv.com/webrazzi-ve-techcrunch-meetup-amacina-ulasti-mi arkalarındaki medya desteği ile belli başlı sitelerin ve techcrunch'un katkısı ile yapılan semineri görüp içim geçti.
İçimden geldi yazdım teklifim yok :)

Başarılı bir uygulama olur düşüncesindeyim. Bunu bir firma ile desteklersek dahada ilgi çekici olacaktır. Örneğin microsoft.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Nasıl ulaşacağız peki onlara?

Bu tür firmalar ile iletişim kurmak kolay diye düşünüyorum. Öncelikle seminerin gündemi ve içeriğini belirleyip yapılacağı yerden teklif almamız gerekiyor.

Hatta bu teklifi alırken sponsorluk teklif etmemiz gerekiyor. İlgili otel veya salona. Bu tür seminerler genellikle otel seminer salonlarında veriliyor diye biliyorum.

Siz hangi ildesiniz ? Bu tür hazırlıkları yaptıktan sonra ilgili firmaya teklif sunacağız. Biz şurada şu konu hakkında seminer vereceğiz sizde bize katılıp ürünlerinizi tanıtmak istermisiniz gibisinden..

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Bu tür bugün "evet" sözünü alabileceğim bir otel var ben İstanbuldayım fakat şehir merkezinde değil kaç kişi gelebilir eğer o yerden söz alırsam diye düşünüyorum?
Otel Ağva' da, seminer salonu için kendi imkanlarımdan faydalanarak birşeyler yapabilirim...
Eğer farklı bir hava katmak istersekde, yeme içme gibi durumlar için seminere katılacak kişilerden cüzzi bir miktar para alınarak yapılabilir... Yada dediğiniz gibi sponsorluk şekliylede görüşebilirim... Ama bir karar verilse keşke 10 kişi çıksa şuradan...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Hatta istanbul' dan 4 kişiyi ben kendi aracımla götürebilirim :) gerçi sıkışık olur ama biraz :p
grid

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Böyle bir seminer olursa bende katılmak isterim. (Manisa'dan geleceğim)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1 Mart 2009 14 - 17 saatleri arası müsait olup ,istanbulda olacağım. Beşiktaş semtine yakın bir otel ayarlayabilirsek rahatlıkla gelirim. :)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
3 saat çok kısa sepulchral, ayrıca bence konunun toplanabilmesi için daha ileri bir tarihte olması gerekir yani karar verilirse...

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Birde bunu vipden kaldırıp normal foruma taşıyalımmı katılım gerçekleşirmi diye bir ön görüş almış oluruz?

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Düşünce olarak gerçekten güzel.
Konuyu yakından takip ediyorum.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
3 saat çok kısa sepulchral, ayrıca bence konunun toplanabilmesi için daha ileri bir tarihte olması gerekir yani karar verilirse...

Yakın zamanda ki en büyük boş zamanım istanbulda. Ertesi gün geri dönerim muhtemelen. Haziran - temmuz aylarında olacaksa sorun yok ona göre ayarlarım kendimi.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Haziranda yapalım o halde, hem havalar ısınır iyi bir ortam olur hem herkes zamanını ona göre ayarlamış olur

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
istanbuldayım ve katılmak isterim benimle birlikte katılacak 3 - 4 kişi ve daha fazlası çıkacaktır. Bu tarz bir organizasyonu yürütelebilecek kişiler varmı acaba aramızda önemli olan bu sanırım. Sonuçta iyinet adına bazı firmalarla görüşülmesi toplantı yeri ve davetiyelerle ilgili işlemlerin halledilmesi zaman alacak bir iş.

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bir sorun çıkmazsa bende katılmayı düşünüyorum, sürekliliği olan bir şey yapılmalı...
hatta daha önce de geçmişti televidyon tarzı programlar hazırlanmasından yanayım...

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
haziran - temmuz - ağustos bu 3 ay içinde organizasyon olursa bende seve seve katılırım.

not : php ile alakalı bir seminer düşünülürse konuşmacı olarakta katılmak isterim. :)

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Demekki bu iş olacak, o zaman iyinet yöneticilerinden birisi bu konuda katılacakların listesini tutsun bir program hazırlayalım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.