- Reaction score
- 249
Bugün itibariyle makalem yazılıyor birinci olan arkadaş kıymetini bil oraların akşama sabaha devralmaya geliyorum
oldukça iddialı spainloco. çok merak ettim akşam kontol edeceğim
Bugün itibariyle makalem yazılıyor birinci olan arkadaş kıymetini bil oraların akşama sabaha devralmaya geliyorum
kanki biraz taktık versene ilk 10'a girsek yeter
İlk 10 için gerekli malzemeler
Bir adet web sitesi kıvamında makale bir tatlı kaşığı sosyal imleme bir tutam link ile bu iş olur
1. olmak zor olsada mücadeleye devam edecegim..
ayazoglu o siteyle sen en fazla o siralamada bir hafta yaşarsin..
Bugün herkes aynı soruyu soruyor pm atıp
Yarışmaya başka site dahil edebiliyorsunuz. Koşullara uygun olacak (farklı ip adresinde olacak, w*rez içermeyecek, Türkçe olacak) Farklı bir makale yazıp linkini bana atabilirisiniz. Siteden emin değilseniz kontrol için gönderebilirsiniz önce.
Ek olarak evet ücretsiz blog olabilir wordpress / blogspot / blogcu gibi.
bu pekte adil olmaz.
atıyorum ben 10 tane wp blog açsam hepsi en azından belirli bir yere gelir 1. sayfa bile olmasa yarışma sonuna yaklaştığında tüm sitelerimden bir tanesine backlink atarsam. 1 tanesine epey bir yarıdımcı olur. bence bu pek adil değil.
Evet 10 tane wp blog açabilirsiniz. Ücretsiz worpress.com kastediliyorsa hepsi aynı ip adresinde olacağı için bunlardan sadece bir tanesi ile başvuru yapabileceksiniz. Geri kalan 9 tanesi ancak paravan olur. Bunu da bileceğiniz için sadece yükselteceğiniz siteye backlink almaya başlayacaksınız. Şu anda zaten herkesin yaptığı budur.
Yok eğer farklı ip adresinde yer alan wp blogları kastediyorsanız zaten yarışma başında belirttiğimiz gibi site sınırlaması yoktu ve herkes istediği sayıda site ile başvuru yaptı. Şu anda 10 sitesi olan bile var listede.
Diğer açıdan baktığımızda yarışma 1 ay önceden ilan edildiğinde net olarak son katılım tarihi 30 kasım, yarışma bitiş tarihi 15 aralık olarak zaten belirtildi. Bu yeni getirdiğimiz bir kural değil. 30 kasımdan sonra yeni blog veya katılım olmayacak ve son 15 gün ancak mevcut siteler arası bir yarış olacak. Ama o tarihe kadar yeni blogların dahil edilmesi için bir engel yok. Son katılım tarihinin hiç olmadığı yarışmalar bile yapılıyor. Bir SEO yarışması için şu ana kadar denediğimiz en uygun model budur.