Daha Cok Varmı Yarışmaya?
memur vadisi hızlı giden atın ayak izleri çabuk silinir bu atasözü bana ait benim sharetronix postlarıma bile link atmışsın yok daha neler
keşke bende katılabilsem
şu aralar işlerm çok yoğun öyle böyle değil
Alıntı:
xclever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
memur vadisi hızlı giden atın ayak izleri çabuk silinir bu atasözü bana ait benim sharetronix postlarıma bile link atmışsın yok daha neler
ne yarışmaymış. platformlar dayanmıyor size artık. bakalım kim birinci olacak
ne yarışmaymış. platformlar dayanmıyor size artık. bakalım kim birinci olacak
daha çalışmalara başlamamama ( çok mama kullandım ) 2. sıradayım ( google panda dayı sağolsun ) memur vadisi roket gibi çıkış yaptı önüne gelen siteye link kasıyor kendini o kadar kaybetti ki bazen kendi sitelerine bile farkında olmadan link atıyor dermişim nereye baksam memur vadisi linklerini görüyorum kurtlar vadisini solladı geçti
eyvallah hocam. google panda süper olmuş
memurvadisi ekol olacak bu gidişle değilmi
öyle bir gün gelecek ki kurtlarvadisi dendiğinde insanlar o neki memurvadisi olmasın mı? diye tepki gösterecek
hocam backlnk için bence güzel bir yarışma bu ileriye yönelik sitenin reytingide artıyor. google amca artık daha hızlı indekslyor sitemi
seo yarışmaları backlink kasmam için bahane oluyor bana
bunun yanında ek olarak arama motoru optimasyonu hakkında deneme yanılma yöntemi dahil bir çok bilgiye sahip oluyorsun.
en son telemarketing yarışmasında google pandanın etkisini görmüş olduk , bir çok site ilk makaleyi giren site amaçlı 20 - 30 kelime yazarak google'da ilk sıralara girmeyi hedefliyorlardı fakat ; hata yaptılar !!!